Labai veiksmingas būdas numesti svorį, tačiau tinkamas tik visiškai beviltiškiems ir ypač stiprių nervų pacientams (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aquarius 2016-07-27 21:57
blyn kažkas baisaus. Gal tai skaito antsvorio turintys žmonės. Patikėkite manimi tokių radikalių veiksmų imtis nebūtina. Nei žiedo dėti ant skranžio nereikia. Reikia valgyti maistą kokį valgė mūsų protėviai, o ne tą visaip perdirbtą maistą perkamą parduotuvėse, kuris gerbiamieji pagamintas taip kad Jūsų nepasotintų. Nenoriu čia piršti savo ideologiju. Studijuokite patys. Tiesiog pasidomėkite kas yra ketogeninė mityba. Beje ši praktika atliekama jau nuo senų laikų įvairioms ligoms gydyti, tarp jų ir antsvorį bei apsirijimą.
Berserkas 2016-07-27 22:18
[quote="Aquarius"]blyn kažkas baisaus. Gal tai skaito antsvorio turintys žmonės. Patikėkite manimi tokių radikalių veiksmų imtis nebūtina. Nei žiedo dėti ant skranžio nereikia. Reikia valgyti maistą kokį valgė mūsų protėviai, o ne tą visaip perdirbtą maistą perkamą parduotuvėse, kuris gerbiamieji pagamintas taip kad Jūsų nepasotintų. Nenoriu čia piršti savo ideologiju. Studijuokite patys. Tiesiog pasidomėkite kas yra ketogeninė mityba. Beje ši praktika atliekama jau nuo senų laikų įvairioms ligoms gydyti, tarp jų ir antsvorį bei apsirijimą.[/quote Dabar dažniausiai antsvoris priaugomas ne dėl riebalų gaunamų iš mėsos ir pnš produktų, bet iš miltinių produktų (bandelės ir pnš.) ir iš maisto kuriame daug cukraus. Dažniausiai stambus žmones mėgsta bandeles, čipsus, greita maista, saldainius, šokalus ir mažai juda. Pagrindiniai faktoriai dėl kurių priaugomas svoris, taipogi jeigu nori numesti svori reikia ne daryt pratimus su kuo didesniai svoriais, o atvirkščiai su mažais ir daug kardio pratimų.
SaMaras 2016-07-27 22:50
Na čia maždaug vieno kraštutinumo siūlai kitokį kraštutinumą (nesakau, kad blogesnį, bet vistiek labai radikalų). Žinant kai kurių žmonių „norą keistis“ tai jis darys bet ką, kad tik nereikėtų kažką daryti... tarkim jei bus koks skanus maisto produktas kenkiantis skrandžiui, bet bus vaistas gerai gydantis pasėkmes, tai daug kas nori rinktis kelią „ėdu ką noriu, bet įpročių nekeisiu“ tai tokiem ir skirti tokie kraštutiniai sprendimai..
UTF16 2016-07-28 14:43
, nes pagrindinis mitybinis argumentas ją vartoti būtent tai ir yra – kalorijų įsisavinimas. Tiek mėsos, tiek traškučių, tiek šokolado mažas tūris suteikia daug energijos, o žmonės paprastai valgo pagal maisto tūrį, o ne pagal kalorijų kiekį.