Kaip suteikti daugiau tvirtumo ir pasitikėjimo savimi: optimizmas – tik trumpalaikė saviapgaulė, geriau naudoti WOOP mąstymo būdą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2016-08-04 19:28
Nuo kada pesimizmas, stresas ir panika padeda jaustis gerai ir laimingam? Nuo kada padeda įgyvendi savo pačius pačiausius grandioziškiasius tikslus? Nuo kada pesimizmas stresas ir panika padeda sukurti gerą planą kad ir šituo principu "noras, pasekmė, kliūtis, planas"? Depresiją galima įsivaryti per kelias dienas praktiškai ant "lygios vietos", tereikia tik pradėti nepasitikėti kažkuom, pvz savim ar savo gyvenimo drauge/draugu ir rezultatai jūsų nenudžiugins. Kuo daugiau maitinsit "demoną savo galvoje" neigiamom mintim, tuo labiau jis įsigalės, tuo lengviau jums seksis galvoti tik neigiamai, nes smegenys prisitaikys neuronų jungtis tam reikalui, kol turėsit pilnavertę depresiją ir sugadintus sąntykius. Beto betkoks stresas, nervai ir neigiamos emocijos tiesiogiai išjungia imunitetą ir tiesiogiai ėda sveikatą, buvo net ir t.lt apie tai rašoma. Išvados straipsnyje perdaug trumparegiškos ir neapima ilgos perspektyvos, kaip tas atsiliepia sveikatai aplamai ir kiek ilgai ir sėkmingai gyvena pozityviai nusiteikę ir negatyviai nusiteikę žmonės. Palei savo praktiką galiu pasakyti stresuojantys, gal ir yra produktyvesni, bet tik savo sveikatos ir asmeninių sąntykių sąskaita, o tas veda prie asmenybės kracho ir niekur kitur.
Vyr.Technologas 2016-08-05 03:59
Perdetas - ligotas optimizmas zmogu istumia tarsi i sapna. Nebloga analize sakyciau
Azys 2016-08-05 08:59
bahuriuks, panašu, kad straipsnio neskaitei arba jo nesupratai ir pats pasidarei klaidingas išvadas. Nieks nesako, kad reikia mastyti tik pesimistiškai ir negatyviai. Kalba apie rožinių akinių efektą. O išvados tokios, kad nereikia būt nei pesimistu, nei perdėtu optimistu, reikia būt realistu, tai reiškia, kad mastymas turi būti optimistinis su sveika doze pesimizmo, tada stresas bus kur kas mažesnis, kai tavo optimistiniai planai nueis šuniui po uodega.
vanduo4 2016-08-06 03:21
- Įdomu kodėl mergaitė nekėlė klausimo, jog optimistiškai mąstantys žmonės yra patenkinti tuo ką turi, todėl jiems ir nereikia kurti planų ir siekti rezultatų? - Iš to seka, kad ? Išvada: Gyvenimas - tai didelis apsurdas, kurį savaip įprasmina kiekvienas žmogus. Optimizmas - tai vienas iš įprasminimo būdų.