Pasaulis pagal varpas ir krūtis – kaip atrodo Lietuva? (Žemėlapis)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2016-08-24 11:50
Paskutiniu metu technologijos.lt portale pasitaiko tokie absurdo perliukai straipsniuose, kurie sunkiai paaiškinami, kurie greičiausiai copy paste nuo kito šaltinio, be jokio redagavimo ir tikrinimo. Taigi, šendienos perlas, net ne perlas o brangakmenis: "Žalsva spalva pažymėtos žemėlapio teritorijos, kur vidutinė vyrų erekcija siekia 10,5–12,9 cm." - kai kalba ėjo apie varpos ilgi, iš kažkur atsirado ir erekcijos ilgis. WTF. Rimtai?? Vemia akytės mano.
Audrius 2016-08-24 12:07
Sutinku, jau kuri laika technologijos.lt turinio kokybe sparciai prasteja. Bet tai ne tik technologijos.lt problema. Tai bendrai visu internetiniu portalu beda, ateinanti is ju esamo verslo modelio. Desparatiski portalai kaip imanydami stengiasi surinkti kuo daugiau paspaudimu, kuriuos po to pristato kaip populiarumo irodyma reklamos pirkejams. Rezultate turim provokuojancias ir visiskai ne i temas antrastes bei zemiausios prabos turini... Situacija nepasikeis tol, kol nepasikeis internetines spaudos monetizavimo modeliai.
glodrax 2016-08-24 12:25
Technologijos?
Audrius 2016-08-24 15:49
Manau situacija pasikeis ispopuliarejus mirko mokejimams. Pvz, kai be jokios registracijos vienu paspaudimu nusiperki atskira straipsni uz kokius 10-20 centu. Tada nebelieka prasmes rinkti tuscius paspaudimus, nes jei straipsnis bus sh nieks jo nepirks (butu mazas preview). Su esamom financinem priemonem mikro mokejimai yra neimanomi, bet, su bitcoin-jokiu problemu. As jau senai naudoju chromo plugin'sa, kur isimeti pvz 1 usd ir jis seka kur ir kiek laiko praleidi ir gale savaites tau pasako kokiems puslapiams kiek centu rekomenduoja pervest. Zinoma, visi puslapiai turi tureti bitcoin adresa. Kol kas tai tik pirmas labai nisinis bandymas, bet neabejoju, kad ateity visi gudrus turinio kurejai gyvens is tiesioginiu mokejimu, o ne is kvailu reklamu.. Nesuprantu, kodel technologijos.lt to jau dabar nedaro...speju neturi nei vieno btc protokola suprantancio programerio
Laurynas19 2016-08-24 15:56
Jei turi gerų žinių apie bitcoino protokolą ir bitcoino prijungimą prie puslapio, tai va tau verslo idėja. Sukurk puslapį su "žingsnis po žingsnio" programa kaip pasijungti bitcoino mokėjimus į puslapį, ir paaiškink visiems kaip tau pervesti bitcoinus jei mano jog tavo puslapis naudingas.
Audrius 2016-08-24 16:09
@Laurynas19 manau per sudetinga viska automatizuoti. Nes skirtingi turinio formatai reikauja skirtingu vertinimo kriteriju. Pvz youtubui visai tinka praleisto laiko skaiciavimas, bet tas nevisai tinka straipsniams ar kokioms nuotraukoms. Bent jau man, paprasciausia butu salia tradiciniu mokamu prenumeratu pasiulyt "pay as you go" metoda, kai be jokios registracijos, uz pora centu, vienu paspaudimu galima pirkti atskirus straipsniu, video ir pan. Daug kompaniju jau teikia tokias paslaugas. Kiek zinau didziausia yra bitpay, bet yra ir daugiau. Man tik idomu kiek zmoniu butu pasiryze uz straipsnius ir galimybe komentuoti moketi po kelis cenus.
Laurynas19 2016-08-24 17:01
Nedaug. Nes manau dauguma tarp kurių ir aš, straipsnius skaito darbe, pertraukų metu ir pan. Tai nežinau kaip veiktų ta atsiskaitymo sistwema kai naudoji darbo kompiuterį. 5ct už straipsnį mokėčiau.
kiesza 2016-08-24 22:06
Labai apmaudu, bet mano genitalijos niekas nematavo, kogero todėl ir pilka dėmė esam. Tai gal technologijos.lt norit reabilituotis ir ištaisyt šią apmaudžią klaidą ?
sub 2016-08-25 08:38
Aš suprantu, kad portalams, netgi blogams reikia click'ų, jie iš to uždirba, technologijos.lt net narystę galėtų daryti, aš kokius 1-2 eur į mėnesį mokėčiau, bet ik tuo atveju jei nebūtų tokių durnų klaidų, jei nebūtų pasikartojančių straispnių kas kelis mėnesius/metus ir straipsnių pavadinimai būtų objektyvūs, o ne clickbite trauktukas.
Tas_pac 2016-08-25 14:37
Jau dešimt metų šitam portale lankausi vos ne kas dien ir straipsnių kokybė tikrai blogėja, labai stengiamasi uždėti šokiruojančias antraštes, kai pats straipsnis visai apie kitą dalyką rašo. Aš manau kad čia renkasi rimtesni žmonės nei delfį ir protingiau būtų puslapį išlaikyti rimtą, o ne delfio lygio. Galėtumėte dar padaryti prenumeratą kaip 15min.lt kur sumokėjus kelis eurus dingtų reklamos, nes dabar be ad blockerio čia neįmanoma užeit, stringa naršyklė nuo šlamšto gausos.
Audrius 2016-08-25 15:01
gera narsykle https://brave.com/ iskart su adblockais, automatiskai valo visokius cockiu ir kito sh. Zymiai greiciau viska krauna. Mobili versija irgi labai patogi. Rekomenduoju.