Putinas atsisako „parduoti“ Kurilų salas Japonijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2016-09-02 21:36
Žmonių pasaulyje kasdien vis daugėja, jie turtingėja, o pagal prognozes tinkamų gyventi žemių mažėja, karai rimsta, nebėra tokių mėsmalių kaip kitados, didieji pasaulio miestai ilgainiui skęsta, todėl logiška manyti ,kad tolimoje ateityje žemė bus prabangos prekė, o kas jos turės daugiausiai tas gyvens geriausiai, jau šiandien taip yra, Bėje Raudonieji dar dabar savo valdžią keikia kuri pardavė Aliaską nors tai ir buvo geriausias scenarijus
Creatium 2016-09-02 21:56
Žemė, kaip ir dabar, bus vertinga tik ta, kuri gali atnešti naudos: arba miestuose arba derlinga. Kitos žemės yra per akis ir jos nuosavybė iš savęs neduos jokios naudos savininkui. Kokia prasmė turėti 100 ha žemės dykumoje?
kiesza 2016-09-02 22:29
Manau šiuo klausimu tu galvoji lygiai kaip Vlada, todėl jis teritorijas ir atsisakė prekiauti
Kyborg 2016-09-03 11:06
Iškreipta tavo logika. Juk būtent tu teisini Putino veiksmus. Tipiškas vatnikas, viską apverst aukštyn kojom ir kaltint kitus dėl ko "matuška rasija" kalta.
dainius.tamošaitis 2016-09-03 18:17
dykumoje galima pristatyti saules kolektoriu 100 ha plote ju galima tureti daug ir elektros daug butiu kuria galima lasvai parduoti . Visi zemes plotai nesia pelna tik reikia moketi pasinaudoti.
shift 2016-09-03 18:58
Labai jau daug ginčijamų teritorijų pas rusus. Jei tarp JAV ir Rusijos įsipliekstų karas, tai Rusijos kaimynės tikrai pasinaudotų proga savo teritorijoms atsiimti. Kinai griebtų gabalą Sibiro, Japonai - pasiimtų Kurilus, Suomiai - savo gabaliuką, Gruzinai - Osetiją, Ukraina - Krymą, Lenkai su Lietuva greičiausiai pasidalintų Kaliningradą, Kanada įsitvirtintų Arktyje, Čečėnai ir eilė panašių respublikėlių paskelbtų nepriklausomybes. Ir taip matuška Rusija būtų išnešiota po gabalėlį. Yra jiems ko bijoti.
kiesza 2016-09-03 19:09
Manau šiuo klausimu tu galvoji lygiai kaip Vlada, todėl jis teritorijas ir atsisakė prekiauti Putino veiksmai yra neparduoti. Joks protingas žmogus neparduos žemės, o išmintingas dar ir naudą iš jos sems. Tamstai paranoja, pasaulis vien tik juodas.. Ką jūs naudingo nuveikėte Lietuvos labui ? Nes jai nieko, tai jūs didesnis vainikas už mane, neabejoju dar ir spaliukas iš komjaunuoliškos šeimos *ūdas, kad ir koks negražus ir smirdantis, tačiau turi ir teigiamų savybių
Arns 2016-09-03 19:40
Svajuko svajonės. Kam Kinijai Sibiras, jei jos viena artimesnių sąjungininkių yra Rusija ir po jos griūties ateitu Kinijos dalinimosi etapas? Japonai norėtu, bet negali. Po II pasaulinio karo visoms valstybėms ratu atsižadėjo Kurilų, taigi be dovanos iš Rusijos pusės, japonai paleistu džiną iš butelio (nekalbant apie visų kaimynų nepakantumą japoniška simperealizmui(net P. Korėja šiuo klausimų prieš Japoniją nusiteikusi)). Nei lietuviai nei lenkai neturi jokių teisių į Kaliningradą. Viso labo svajukų dramblionės, kad be tarptautinio pripažinimo kas nors bent svarstytu klausimą. nekalbant apie 0 šansų sulaukti palaikymo iš vietinių. Gruzinai? Dukart bandė, abukart gavo į dantis nuo osetinų ir tik 2008 m. Rusija tiesiogiai sudalyvavo apginant kraštą. Čečėnai? Jau senai turėtum žinoti, kad "judresni" kraštai yra Dagestanas. Bet judresni nes visokie teroristai kalba apie Kaukazo kalifatą. Taigi iš nepriklausomybės geriausiu atveju gautu karą. Kanada prie ko? Nekalbant apie jos politikos esybę, kai jokie daliniai nedalyvavo net taikos palaikymo misijose. Arkties ribų klausimas tiesiogiai susijęs su Jūrų konvesnija. Norint atimti šias Rusijos teises, reiktu okupuoti visas šiaurines Sibiro salas, kad turėtum žemyninio šelfo tęsinį, ir tik tuo pagrindu turėti teises į didesnes ribas vandenyne. Vieninteliai ukrainiečiai norėtu karo. Ir tam ginkluotė yra dislokuojama bei laikoma parengtyje.
dainius.tamošaitis 2016-09-03 20:39
Viena ukrajina rusijos nepuls o ginkliu pagalba jiem mazai ka duoda kryma rusija gintu visais imanomais budais ir sutruskine ukrajinos armija tik daugiau teritorijos pasimtu.
dainius.tamošaitis 2016-09-03 20:52
kas tau blogai zmogus tiesa parase o ne propaganda ir nesamones kaip kiti komentatorai . Tai dabar iseina jai pasakai tiesa apie rusija tai tampi Vatgalvius ? Kas pasdare salyje visur pilna tokiu nesamoniu negi valdzia taip zmonem per 2 metus smegenis isplove ?
Arns 2016-09-03 21:01
Tu nedraugauji su faktais. Su tavimi neįmanoma diskutuoti, nes tu net nebandai diskutuoti. Viso labo tavo skurdus žodinėlis susideda iš skambių frazių. Ir jei apie ką reiktu įspėti, tai tik apie tave, kad nė vienu tavo teiginiu negalima pasitikėti. Jie tik emocinio pobūdžio. Įžvalgų, juo labiau tikėtinų padarinių analizė daugiau išsigalvota mantra nei kažkas kas yra realybėje.
azotas 2016-09-03 22:05
Ka ten su juo diskutuot, uztenka paziuret, kad turi serbijos veliava uzsidejas ir viskas aisku.Tokie zmones apie rusija niekada blogai neatsilieps, kad ir ka tu jiem aiskintum.
shift 2016-09-03 22:17
Atsibusk, aš kalbu apie scenarijų, jei JAV susipliektų su Rusija atviram kare. Tad apie triuškinimus kalbėk ramiau. visomis kryptimis visų triuškinti tikrai nepavyks, paprasčiausiai pajėgumų nepakaks.
kestutisz 2016-09-03 23:05
Gal tu jau nebejuokink žmonių, kas per daug kvaila tai net nebejuokinga.
Arns 2016-09-03 23:12
Juk sakiau drambliuko dramblionės. JAV naikintu Rusiją, o ji nepanaudotu branduolinio ginklo? mažo konfliktėlio metu tai didelė tikimybė, net jei už nugarų stovėtu kita didelė valstybė. Bet atviro metu... Daugiau nebėra ko prarasti ir ant tarptautinių normų nusišvilpt būtu visoms valstybėms. Čia faktas. Dar realesnis faktas, kad atvirai valstybės nesikibo net Šaltojo karo metu, tad greičiau būtu kaip Afganistanas, Angola, Vietnamas, Korėja. Visi žino kas diriguoja visoms pusėms, bet jos apsimeta svetimoj teritorijoj to nepriimančios kaip karas viena tarp kitos.
MantasNo 2016-09-03 23:25
Perduokit Arns duomenis atitinkamoms institucijoms.
Arns 2016-09-03 23:26
Jei faktai neatitinka tavo įsivaizdavimo, klysta jie, o ne tu. Labai labai išsilavinusio (mąstančio) žmogaus pozicija.
shift 2016-09-04 00:33
Panaudotų, ir viena ir kita. Todėl ir iškėliau šitą versiją. Juk bombos kristų ant strateginių karinių objektų. Abiejose pusėse būtų dideli infrastruktūros ir gyvosios jėgos nuostoliai. Todėl kyla klausimas ar Rusija sugebėtų apginti visą perimetrą, po tokių nuostolių. Jau vien virš Pskovo išdygęs atominis grybas reikštų skaudų smūgį geriausiai ginkluotiems RF daliniams. Jei į konfliktą įsijungų NATO, frontas smarkiai išplatėtų. Pskovas, Kaliningradas, Sevastopolis būtų eliminuojami pirmoj eilėj. Nemanau, kad Japonija tokioj situacijoj nepasiųstų savų "mandagių" žmogeliukų į Kurilus.
Arns 2016-09-04 01:15
Tose salose yra Rusijos kariuomenė. Japonijoje yra JAV bazių. Kinija ir P. Korėja turi ginčyjamų teritorijų su Japonija, tad kodėl jos žiūrės kaip Japonija vėl pradeda vykdyti agresiją? Gal geriau pripažink jog visai nesidomi ir rašai iš bendro patriotiškumo jausmo. Kažkur viena ausim girdėjai, gal niekas nepatikrins ir praeis "argumentai".