Tikra istorija apie mirtį, kurios lengvai galima išvengti: „Gydytojams visai nerūpi, kad apie šį mirtiną pavojų nežino 99 proc. kojos traumas patyrusių ligonių“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2016-09-05 12:21
Kokios Amerikoj ar UK ligonine ir gydydojas butu uztampyti po teismus, o cia ziurek praeis ir niekas ne ne sulos...
mobilunkas 2016-09-05 14:50
visu galimu komplikaciju niekas ir noredams nesugebes isvardint, beto ir raso kad si komplikacija ypatingai reta prie tos ligos. Juk ryte iseidami i darba neatsisveikinam su namiskiais, nesiperkam karsto, nes tikimybe zut pakeliui i darba ar darbe, gal net didesne uz sios komplikacijos rizika. Siaip tai gydymo istaigos yra pavojingos vietos- ten gali ikvept alergija sukelianciu vaistu garu, paliest rankena, kuria istepe nepagydoma infekcine liga sergantis ir panasiai, bet bendru atveju gydymo istaigos padaro daugiau gero darbo nei suzaloja ir taip bus visada. Taciau galima is medicinos atimt dali pinigu ir juos paskirt teisininkams. busim gydomi teisetai ir teisingai, tik su maziau lesu ir teisetai mirsim nesulauke pagalbos, nes vietoj to kad butu pinigai skirti musu gydymui, dalis ju atiteks teisininkams- o jie klaidu nedaro. Pabandykim isivaizduot kas butu jei teisininkai butu taip baudziami kaip medikai- aukstesnysis teismas jau butu visus zemesnius teismus susodines i kalejimus iki gyvos galvos, nes bylas ne taip issprende ir dar ne po vienakart . Kazkodel teisme nekalbama kad zemesnis teismas padare kalaida ir dabar tegu atlygina milziniska zala. Ar paleido nusikalteli anksciau laiko, o jis vel ka nors nuzude- kodle tai nevertinama kaip teismo bendrininkavimas nusikaltime?
vanduo4 2016-09-05 15:04
Įdomu ar organizmas pats neturi kokio mechanizmo, kuris išskaidytų trombus? Juk sumušimų, mėlynių, kraujo krešulių per gyvenimą atsiranda daug ir nieko dėl to neįvyksta.