Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
   	vanduo4  2016-09-25 02:19
   
	- Tai lašinių kepimui jau beveik niekas nenaudoja. Visur augalinis aliejus ant kurio puikiausiai kepa visokiausią mėsą....
- Gaunasi, kad visi nuodijosi vengdami riebalų, bet masiškai vartodami cukrų;
- Dabar cukrus yra blogai, o aliejus netgi pavojingas.
- Tai su kuo apskritai naudoti aliejų jeigu jo negalima kaitinti?
   
   	Broniusg  2016-09-25 10:27
   
	
Tikras šalto spaudimo aliejus ir naudotinas salotoms ir kitiems šaltiems patiekalams.   O prekybos centruose labai populiarus aliejaus imitacija manau labiau tiktų vidaus degimo varikliams tik ne maistui.
   
   	Staska  2016-09-26 09:12
   
	Palauksime kito mokslininko nuomonės, kur bus teigiama, kad kepti galima tik ant augalinių riebalų 
   
    Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
    Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
    paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
  
Mokslininko komentaras: kada lašiniai geriau už alyvuogių aliejų?