Mokslininko komentaras: kada lašiniai geriau už alyvuogių aliejų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2016-09-25 02:19
- Tai lašinių kepimui jau beveik niekas nenaudoja. Visur augalinis aliejus ant kurio puikiausiai kepa visokiausią mėsą.... - Gaunasi, kad visi nuodijosi vengdami riebalų, bet masiškai vartodami cukrų; - Dabar cukrus yra blogai, o aliejus netgi pavojingas. - Tai su kuo apskritai naudoti aliejų jeigu jo negalima kaitinti?
Broniusg 2016-09-25 10:27
Tikras šalto spaudimo aliejus ir naudotinas salotoms ir kitiems šaltiems patiekalams. O prekybos centruose labai populiarus aliejaus imitacija manau labiau tiktų vidaus degimo varikliams tik ne maistui.
Staska 2016-09-26 09:12
Palauksime kito mokslininko nuomonės, kur bus teigiama, kad kepti galima tik ant augalinių riebalų