Kai liga smogia netikėta – infarkto požymiai, kuriuos privalote žinoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2016-09-23 21:11
Vien pagal šiuos simptomus negalima spręsti apie tai. Anksčiau prisiskaičiau tokiu gydytoju straipsniu, na tai vieni simptomai atrodo panašus, tai kiti. Viena vakarą ale blogai pasidarė, na čia kaip susvaigo galva, bet tai buvo ne dėl ligos ar šiaip. Pasidarė silpna iškart ir pnš, iškart pamaniau, kad kažkas su širdimi, taip užeidavo tarsi plakdavo širdis, tai ne, tarpais. Na atvažiavo, patikrino, viskas gerai. Pabuvau savaite peršvietė, viska, nieko. Išleido, ištyrė, kad vitamino D trukumas. Be to pats kaip supratau tai buvo Panikos Priepuolis. Tuos 3-4 mėn prieš tai jaučiau dideli stresą, depresija (pagrindi manydamas, kad sergu sunkia liga). Taigi, galiu pasakyt tik tai, kad kuo mažiau skaitykite tokiu straipsniu, nes daug panašių simptomų. Gali pykinti ir tai gali būti infarkto požymis, depresijos, streso. Labai daug panašių simptomų kiekvienoje ligoje. Jeigu manote, kad kažkas blogai, pasidarykite tyrimus ir kuo mažiau mastykite apie tai. Simptomai, simptomai, bet kokio sudėjimo žmonėms atsitinka, jų sudėjimas, mityba. Eilinis clickbait straipsnis kuriu pilna lietuviškuose internetiniuose bulvariniuose laikraščiuose. Gal į savaite po straipsnis apie ta pačia liga.
Julius_ 2016-09-24 22:30
Labai daug ligų gali sukelti aprašytus simptomus, tik panikos priepuoliai nesukelia aritmijos ir širdies skausmo, jei nėra kraujotakos ar deguonies nepakankamumo širdies audiniuose (kas yra pavojinga gyvybei). O jei tokie dalykai yra, tai neabejotinai egzistuoja ir ligos, būsenos kurios tai sukelia. Dažnai tai būna chroniškos ligos, kartais besivystančios lėtai ir taip pat pasireiškiančios, kaip aterosklerozė, krūtinės angina, ritmo sutrikimai, kitokios širdies ligos. Stipresnis sušalimas, nemiga, stresas ar dar kokios priežastys gali tik išprovokuoti tai, kas nepastebimai vystėsi ilgą laiko tarpą. Arba tai gali būti ir staigu, trombas ir tt... Kartais tai gali būti kraujagyslių spazmai, kurių priežastys dažnai yra nežinomos. Kartais tai gali būti sukelta kai kurių vaistų ar jų nutraukimo, hormonų ir daugelio kitų priežasčių. Yra paprasčiausiai kvaila negalvoti. O jei tokie dalykai įvyksta, simptomų ignoravimas ir nurašymas "panikoms" ir kitokioms išsigalvotoms priežastims gali labai lengvai pasibaigti paskutine kelione į kapines.
Berserkas 2016-09-25 00:15
Na kalbu apie tai jog nereikia iškarto perskaičius susikurti ligas. Jeigu tau rimtai skauda, iš niekur tai aišku reikia kreiptis pas gydytoja.
agentxio 2016-09-25 14:55
mano senelis mire nuo infarkto,tai is mociutes pasakojimu apart prakaitavimo nebuvo visiskai jokiu simptomu ,gryzo is darbo pavalge ,nuejo ziuret ziniu ir staigei mire lovoi,vilniui viskas vyko, tai greituke atvaziavo lb greit, per 6 minutes ,bet jau niekuo padet negalejo...po to man paciam prasidedavo visokie sirdies skausmai ,dusimai ir pan,kol nenuejau pas daktare ir ji pasake ,kad cia greiciausiai panikos priepuoliai. padare kardiograma ,paeme krauja ,pamatavo spaudimas tai kaip ir normos ribose,bet ta panika jau visada liks
Berserkas 2016-09-25 20:19
Tai aš kaip ir sakau, viskas buvo gerai kol nepaskaičiau apie trombų susidaryma. Bet žinant, kad aš smulkaus sudėjimo, sportuojantis ir turintis greita medžiagų apykaita tai kvaila apie tai pagalvot.