Mokslininkai nustatė, kur lieknėjimo metu dingsta riebalai – nei dega, nei tirpsta (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2016-10-10 11:40
"Atminkite: riebalus prarandame, jei esame fiziškai aktyvūs, valgome maistingą, nekaloringą maistą ir stengiamės nepersivalgyti." maistingas ir nekaloringas? Čia man vienam kažkaip nesuderinama?
punktyras 2016-10-10 11:52
„Maistingas“ ir „kaloringas“ nėra sinonimai Maistingas – nebūtinai kaloringas. Jei valgysite maistą, kuris duos tik kalorijas (kuriame nėra nepakeičiamųjų baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų etc), sveikas ir gyvas ilgai tikrai nebūsite.
sloggi 2016-10-10 22:23
Speju turejo omeni liesus produktus. Pvz kalakuto krutinele ir kiaulienos petukas, prie topacio virs reikalingos angliu normos viska pakeist darzovem.
brazaitis 2016-10-10 23:59
Riebalai nesudega, o mes iskvepiame kaip CO2..... Chmm.. Kiek zinau degimo metu, pvz anglis C + O2 - CO2. Be silumos ir sviesos issiskiria anglies dvideginis... tai jau straipsnis apie isradima gudru... riebalai pasirodo nesudega, o sudega... debilizmas kazkoks..
zet 2016-10-11 00:41
autoriau, eik i Delfi, bet manau ir Delfis taves nepriims. Geda... CO2 yra degimo rezultatas. Rimtai... reikia gal kokia peticija pradeti rasyti, kad nesamoningi autoriai pasialintu is sio portalo ir eitu bent 8 klases pabaigti.
zet 2016-10-11 00:48
maisai du skirtingus dalykus. Apsunkes gali buti ne tik nuo riebaus maisto, bet nuo sumaisyto. Pvz cepelinai, puvles, mesa, riebalai... viskas nedera... ziauriai, tavo organizmas apkraunamas, ir tikrai ne del koloriju ar riebalu. Nuvaziuoji 100km dviraciu, o proto neigauni. O tu bandei tiesiog maista derinti, ir nustebsi, kad ir lasiniu pavalges per daug neapsunksi ir jegu turesi. Ir visi siti zalieji pamirsta 80% istorijos... buna visada taip: buvau storas, sirdis spurdejo, rukiau, geriau, nesportavau. Tada supratau, kad arteja sakes: pradejau sportuoti, meciau gerti, rukyti, nustojau baliavoti, pradejau normaliai miegoti ir zaliavalgyste - jauciuosi puikiai. Kalti - buvo cepelinai... tfu... O kur visa kita - gyvenimo budo pakeitimas ? Nustojimas gerti? Tokias smulkmenas zaliavalgiai visada pamirsta pamineti. Ir kaip rodo tyrimas, sportuojantys zaliavalgiai gyvena net siek tiek trumpiau negu sportuojantys visavalgiai (bet derinantys maista).
Sausis 2016-10-11 12:44
Kitaip tariant, nuo vieno kraštutinumo iki kito. Ir abiem atvejais dažnai suvaro sveiktą. Skirtumas tik tas, kad geriantys, rūkantys ir šūdą valgantys durniai yra daug labiau paplitę negu tie žaliavalgiai super-sveikuoliai.
UTF16 2016-10-11 23:31
Ne, nebandžiau. Manau, kad bet kokio žmogaus gyvenimui nepalyginamai didesnę įtaką padarys konkretus veiksmas lašinių nebevalgymas, o ne kažkoks abstraktus ir niekam nežinomas maisto derinimas, kurį kiekvienas įsivaizduoja savaip.
brazaitis 2016-10-12 22:22
Genetika, lemtis, ar tiesiog sėkmė besirenkant (tiksliaui nesirenkant) maistą. 194 cm, 90 kg. Toks buvau 16 metų, toks esu ir dabar, kai Kristus muša (33). Ar jūs žoleėdžiai, ar gimę skerdykloj - nesvarbu... Jei reikia ypatingų pastangų džiaugtis savimi ir tik tada galit jaustis gerai - Jūs apgaudinėjat save... ir tik jei Placebo suveikia, tai Jūs patarinėjat kitiems su savo fake dietom ir fake ypatingais receptais. Prisiminkit kad gyvent reikia kad rytoj būtų šilta, o apie porytdieną pasirūpinsit vėliau...