Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
rock2400 2016-10-18 15:32
Kaip tik būtent dėl šitų dalykų ir sukdavau vis galvą. Ačiū straipsnio autoriui už informatyvų ir naudingą straipsnį.
kiesza 2016-10-18 19:54
O, kad bulvės nežaliuotų, po sudygimo jas reikia apkaupti ( supilti kauburėli, taip pastorinant žemės sluoksnį virš šakniavaisių)
Galonas 2016-10-18 22:35
Pala pala, nesupratau.. Prie ko čia sudygusios bulvės? Pažaliavę taip, dar iš senų laikų girdėjau, kad pažaliavusios geriau tinka sėklai, nes atsparesnės ligoms, bet tai prie ko sudygimas? Juk sudygsta jos ir rusyje, kur jokia šviesa nepatenka, tai kas jom negerai? Maistinių medžiagų mažiau biški, nes dygliam išaugint suvartotojo?
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Galima valgyti ar iš karto išmesti lauk: visa tiesa apie sudygusias ir pažaliavusias bulves