Kuo toliau, tuo įdomiau: recenzentai paskelbė kruopščias išvadas apie NASA atliktus „neįmanomo“ variklio bandymus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

_alvydas_ 2016-11-21 12:40
Aš paklausiau vieno iš jų vadų ar tas jų "kibiras" nespinduliuoja kartais parodytom kryptym. Kas galėtų be impulso tvermės pažeidimų sukurti tą jų nedidelį EDrive efektą. Kol kas jokio atsakymo.
HardAxe 2016-11-21 14:17
tai gal susiprask pats. dapiešk dar dvi rodykles, kurių trūksta, tada suskaičiuok X,Y projekcijas ir pamatysi, kad pirmyn ir atgal pagal X ašį projekcijos išsiprastins
_alvydas_ 2016-11-21 15:22
Čia tau ne dujų slėgis vienodas visom kryptym. Galimybė išspinduliuoti yra gerokai sudėtingesnė "muzika" Na įsivaizduok antenos strypą: =================== Tarkim jo įelektrinimas kinta kažkokiu tai dažniu h. Bet dabar panagrinėkim skirtingus scenarijus : 1 . visas strypas visada įelektrintas vienodai (arba + aba - arba 0) 2 . abu galai įsielektrina priešingai (jei vienas + tai kitas - ir atvirkščiai ) Kaip skirsis to strypo išspinduliuotos energijos kiekis abiem atvejai? Tada pridėk tą strypą prie kurio nors to kibiro šono ir pagalvok kuriam šone kuris iš dviejų scenarijų čia suveikia.
AAA000 2016-11-21 20:43
siaip svarbiausias darbas yra padaryt REALIA nauda kurianti prietaisa. irodyt ar paneigt kazkokius mokslo desnius - antraeilis dalykas. taigi net jei irodys, kad veikia kosmose - dar negalutinis etapas cia.