Ką jūsų išmanusis sako apie jūsų asmenybę? Mokslininkai palygino „Android“ ir „iPhone“ naudotojus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eddie8664 2016-11-25 13:45
Straipsnis tokio pat lygio, kaip ir jo autorius... "resultatai"... Pitrėnienės draugas...
AP0323 2016-11-25 14:38
Perfrazuojant - iPhone naudotojai laiko savo išmanųjį telefoną ir socialinio statuso atributu, dažniausiai moterys arba homoseksualai ir LGBT, kuriems nesvarbi aplinkinių nuomone apie jų orientaciją, ekstravertai, aktyviai dalyvauja paraduose...
Eič 2016-11-25 16:26
Tuo tarpu Android naudotojai naudoja telefoną.... kaip telefoną.
DarkNRG 2016-11-25 17:50
Paprastai tariant, iphone savininkai, kaip ir senai dauguma teigia, dazniausiai pasizymi zemesniu intelektu.
Creatium 2016-11-25 23:15
Sakoma, kad būti kvailu, tai tas pats, kas būti mirusiu: pats nesupranti, o aplinkiniams labai sunku.
vanduo4 2016-11-26 02:36
- Mokslinikai palygino "Android" ir "iPhone" / mokslininkai palygino moteriškus apatinius su vyru - Android yra operacinė sistema, iPhone - telefonas. KAIP JUOS GALIMA LYGINTI?
Paprastas_zmogus 2016-11-26 09:28
Ironiška, bet tavo komentaras tik atskleidžia tavo paties kvailumą ir vaikišką požiūrį. Ar normalus žmogus spręstų apie kitų žmonių intelektą pagal jų naudojamą telefoną? Nemanau
kukulis4 2016-11-26 10:10
Normalus zmogus apie kito zmogaus itelekta sprestu ir is batu dydzio, ir is snarglio spalvos, jeigu tik tai turetu tam tikra koreliacija. #SocialinePsichologija
DarkNRG 2016-11-26 18:40
To paprastas_zmogus. O ar protingas zmogus, laikys savo telefona (kuri turi kas antras mazvaikis) socialinio statuso atributu?
Paprastas_zmogus 2016-11-27 00:04
Ko gero ne. Bet vėl gi - tokių žmonių man sutikti neteko. Visi iPhone turėtojai, kuriuos pažįstu ar esu sutikęs, tiesiog naudoja iPhone nes jiems dėl vienokių ar kitokių priežasčių patinka iPhone. As simple as that O daryti išvadas apie žmonių grupę, kurią sudaro šimtai milijonų individų, kuriuos vienija tik TELEFONAS... na kaip čia pasakius... debilu reik būti
kukulis4 2016-11-27 10:02
Tu nelabai suvoki, ka kritikuoji. Ta prasme mokslininkai surinko duomenis is apklausos dalyviu, kaip pjuvi pasirinko telefono modeli, ir pastebeje tam tikras tendencijas atliko atvirkstini eksperimenta, kuris tik patvirtino koreliacija i tas tendencijas, na ir paskelbe, kad telefono modelis is tiesu kai ka pasako apie jo turetoja. O tu islindai kaip pilypas is kanapiu, ir sakai, ne, nesamone. Ir kas juokingiausia, tai kad jokio tyrimo, kuris paneigtu atlikto tyrimo rezultatus, tu, zinoma, neatlikai. Tu tiesiog savo subjektyvia nuomone pristatei, kaip fakta. Taip darydamas tiesiog demonstruoji savo neisprusima.
Paprastas_zmogus 2016-11-27 11:19
Nu kokie ten "mokslininkai". Studentėliai padarė apklausėlę iš 500 žmonių. Nu ok, padarė eksperimentą, whatever. Man tai tik juoką kelia, kad Apple heiteriai taip rimtai žiūri į šitą apklausėlę. Kadangi nuo seno Apple heiteriai visiems obuolio vartotojams klijuoja tą pačią etiketę, tai dabar turi progą pacypaut "vaaaaaa, matot? Mes gi taip seniai sakėm!!!". Confirmation bias - kai jau esi apsisprendęs ir ieškai kas tavo nuomonę patvirtintų... Ir koks čia išvis mokslas... apie ką? Apie nieką. Tai toks cia ir mokslas. Beje, dėl tyrimo paneigiančio šį tyrimą... man žinok užtenka to, kad iPhone vartotojai mano aplinkoje yra normalūs žmonės. Kaip ir Android naudotojai yra normalūs žmonės. Čia tik internete kažkodėl žmonėms tie telefonai kaip religija. Deja, bent iš mano asmeninės patirties, nėra šlykštesnių fanatikų už Android fanus/Apple heiterius. Tas snobizmas, elitizmas, įžeidinėjimai, "teisingo" pasirinkimo piršimas... nežinau... labai nemalonūs žmonės. Realiam gyvenime kažkodėl to nėra. Būtų įdomūs tyrimai šia tema...
kukulis4 2016-11-27 13:30
Tavo vien tik emocijomis ir asmeniniais potyriais remiantis susidarytai nuomonei gal ir pakanka. Bet cia yra mokslinis tyrimas, ir jis kalba skaiciais ir faktais. Kaip cia aiskiau iliustravus tavo situacija... Isivaizduok, kad tu moteris, ir tu manai kad tavo geriausia draude yra grazi. Tuo tarpu 9 is 10 paklaustu vyru sako, kad visgi, tavo drauge yra negrazi. Tu uzsimerki pries ta fakta, kad objektyviai vertinant tavo drauge yra negrazi, ir toliau teigi, kad ji grazi, is esmes del to, kad tave su savo drauge sieja tam tikri emociniai ir socialiniai sarysiai ir objektyviai vertint jos patrauklumo tu is principo negali.
Paprastas_zmogus 2016-11-27 20:38
Labai nevykęs pavyzdys. Nes kalbame ne apie vieną žmogų, o šimtus milijonų. Milžiniška žmonių grupė, kuriai tu nori klijuoti etiketę remdamasis studentėlių apklausa, kurioje apklausta 500 žmonių. Pakartosiu dar: Šimtai milijonų VS 500. Ir tau čia mokslinis tyrimas... Nu labai jau confirmation bias stiprus pas tave
audriusn 2016-11-28 08:46
Nereikia ir tyrimo, uztenka komentaru po straipsniais, jei tik kas nors apie apple, tuoj subega kruva androceriu ir pradeda aiskint kaip jie ta savo telefona drocina. Kaip jie sauniau gali keisti "rumus" ir "karnelius", yra ir tokiu, kad net situ pavadinimu teisingai parasyt nesugeba, pasakoja kaip jie juos kastomaizina, kokiu sustru widgetu gali uzsidet. Dar kai pradeda svetimus pinigus skaiciuot. idomu jie krakmolines-popierines desreles pirkdami irgi aiskina ispaniska kumpi perkantiems, kad jie permoka.
Eič 2016-11-28 12:05
Kai iPhone neturi kuo pasigirti, lieka ant androido vartotojų stumt
audriusn 2016-11-28 16:02
Tai tu irgi tu kuriam telefonas yra daiktas kurio galima pasigirti? Nes giriasi tik androceriai. Net jei zmogus tokiam tiesiai sviesiai pasako, ka jam px tas jo telefonas.
Eič 2016-11-28 16:13
Tai kad pagal šitą testą kaip tik teigiama, kad iPhone vartotojai giriasi savo telefonais. Nes matai socialinį statusą parodo tai ir kiša visur tą savo atkąstą obuolį. Turėjęs ir iPhonų ir Androidų. Vienintelis iPhone pliusas - greičiau veikianti iOS sistema (čia dėl didesnio androido prietaisų kiekio sunkiau optimizuot). Viskas kitkas - net pigesni androidai į vienus vartus stato iPhoną.
audriusn 2016-11-28 19:59
Pagal kitus/testus ir apklausas adroceriu dauguma buvo dvojasnikai ir vargetos visos prasmem. " Viskas kitkas - net pigesni androidai į vienus vartus stato iPhoną." tipinis androcerio argumentas ir kuri tipinis dazno apple naudotojo atsakymas - "px man tas tavo telefonas". Ne is vieno turincio iPhone nesu girdejes, koks jis stebuklas ir, kad auksciau tik dangus. Telefonas kaip telefonas, su savo + ir -. Jei nori girtis rageliais tai eik prie konteineriu publikos arba pas niolikinius, gal jiem bus idomu. Ir nereikia pasaku, turiu pigesni androida, ujobisce, slakas ir gavno. I vienus vartus nebent sudinumu gali pastatyt.
Eič 2016-11-28 21:33
Nereikia čia tiek putotis Tiesiog papasakok, kuo iPhone, tamstos manymu, yra pranašesnis už Android (ar gali pasirinkt vieną Brandą (samsung, lg ar kokį dar kitokį)) telefonus.