Vokietija bijo, ką atskleis naujas tyrimas: po sutriuškinimo naciai provokavo Trečiąjį pasaulinį karą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2016-12-11 11:49
Prieš pat kapituliaciją, nacistai jau matė, kad rytų Vokietija pateks į sovietų įtaką, o vakarinė dalis liks vakarams, todėl visą hitlerjungedą perdislokavo iš rytų vokietijos į vakarus, nes buvo tikima, kad jaunimas išlaikys nacionalsocialistines pažiūras, bei pasitaikius galimybei atkurs partiją, tačiau bus lojalus anglams ir amerikiečiams. Bet kaip matom jie denacifikavosi ir nuėjo užmarštin. Tas pats ir su pramone, kas Sovietams viskas sunaikinta susprogdinta, kas Vakarams palikta, galbūt nematė perspektyvų nacionalsocializmui po "Stalino saule" Sąmokslo teorija, kad Adolis pabėgo nebliūkšta tik todėl, nes Sovietai turėjo keletą slaptų tarnybų kurios lygegriačiai tyrė A.H savižudybės aplinkybes, jos tarpusavyje Stalino įsakymu bendradarbiauti negalėjo, kad informacija pasiektų tik Staliną. Visi pagrindiniai dokumentai įslaptinti iki šiol. Jų Sovietai neatskleidė net sąjungininkams prašant. Manoma, kad tyrimai prieštarauja vienas kitam..
Eič 2016-12-12 16:08
BS! Vokietijos valdžia iki šiol valdo naciai! O už jų slepiasi illuminati! Aišku, net nekalbėsiu apie USA valdžią, kurią valdo driežai..
Algucis R 2016-12-12 17:32
Pamiršai dar rusus ir 80% Lietuvos gyventojų dirbančių Maskvai. O tokie tyrimai jaučiu naudingi tik žydams, vis ieškantiems sau galo.
vanduo4 2016-12-13 05:12
Įdomu kokiu tikslu tokie tyrimai organizuojami? Gal ruošiamasi tam atvejui kai į valdžią atėjus radikalams, juos būtų kuo apkaltinti? O jeigu rimtai: kas dabar valdo Vokietiją - žydai ar vokiečiai?