Ką reiškia lipdukuose ant vaisių ir daržovių matomi skaičiai: galima atpažinti GMO, ekologiškus ir tradicinės žemdirbystės produktus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Suplysus_kojine 2016-12-17 00:14
"Jei lipdukai prasideda šiais skaitmenimis, tai reiškia, kad vaisius ar daržovė buvo gaminti naudojant šiuolaikinius žemdirbystės metodus..." DD na technologijos.lt nenustoja stebint pasirodo vaisiai ir daržovės yra GAMINAMI D tai gal t.lt kitame straipsnyje pasidalins jų GAMYBOS naujausiomis galimybėmis, tendencijomis ir pasiekimais?
rwc 2016-12-17 00:48
Kad autoriai taip bijo atskleisti šitų toli siekiančių superslaptų išvadų šaltinį, tai galėtų bent jau specifikacijos, dokumento ar įstaigos, kuri tuos kodus išdavinėja, pavadinimą. Nes panašu į vudu numerologiją visai kaip „kur parašyta E, tai ten nuodas (pvz., askorbo rūgštis)“. Kodėl būtent X-tasis skaitmuo Y-ženkliame kode negali būti būtent Z? Kas tame blogo? Gal jis reiškia, kad atitinkamą bananą importavo firma, kurios direktorius po verslo vakarienės autoriaus žmonai benkartą užstatė, ir tiek to baisumo? Nes va ir nuotraukoje: du identiški tos pačios firmos bananai. Viename keturženklis kodas, pagal kurį, anot autoriaus, tame banane tiek chemijos, radioaktyvaus plutonio, piktos kosminės energijos, kad ir arklys užsilenktų. Antrajame prirašius devynetą visi nuodai pradingo, atseit tas bananas tręštas tik nekaltų undinėlių kakučiais.
Suplysus_kojine 2016-12-18 03:28
rwc, manau tai yra technologijos.lt redakcijos trukumas. Nes jie savo redakcijoje neturi tokiu žmonių, kurie nors kiek mąstytų kokius straipsnius kelia. Baisu tiesiog skaityt, kai iškraipomi faktai, supainiojama terminologija, jiems tik kilikai terūpi, kokybe pamirštas dalykas, svarbu daug klikų. Rado koki straipsniuką 15min, nukopino, rado užsienio portale, išvertė ( o ir tai su ryškiom klaidom) patalpino ir galvos neskauda, svarbu kabliukas klikams.