Abrahamo Lincolno pranašystė pildosi? Kaip Rusija ir Prūsija sugriovė Lietuvos ir Lenkijos valstybę, taip dabar bandoma padaryti su JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2016-12-15 22:02
Baikit kliedeti nesamones nemaza dalis respublikonu jo neriamia, o Trampo gali istikti Niksono likimas. Kad viskas pakryptu , kaip rusija nori reikia senato pritarimo , taip senata kontroliuoja respublikonai bet labai maza persvara o po nepilnu 2 metu bus vel senato rinkimai. Sitacija nera gera , bet nera tokia bloga apie ka kalba zurnalistai.
vanduo4 2016-12-16 04:21
- Trumpas yra maladiets. Savo priešininkus sunaikino jų pačių priemonėmis - skleidžiant kompromituojančią informaciją. Skirtiumas tik tas, kad jo "kompanija" paskleidė faktus, o ne gandus. - Praktiškas žmogus - tame ir jo stiprybė. Sėkmės jam. P.s. Sakoma, kad JAV valdo žydai. O žydai visais laikais bendradarbiavo ne su blogu ar su geru, bet su tuo metu jų interesams palankiomis jėgomis. Pvz.: Žiaurusis Diktatorius Ghadafi Libijoje buvo naudingas įvedant stabilumą regione, bet atėjus demokratinių pokyčių laimečiui, vakarai atsidėkodami jam pasiūlė pasitraukti, deja jis atsisakė. Tad jis ir buvo paliktas laimečio įvykių mėsmalei - mirė sušaudytas griovyje kaip Ševčenko Jugoslavijoje.
kiesza 2016-12-16 21:06
Tai delfis taip išeina meluoja, kad Rusijai bankrotas, krachas ir ji prarado žodį. O čia pasirodo ir savo prezidentą pastatė ir ES pagrindinę valstybė išėmė iš projekto. Man atrodo nereikia Maskvėnams tokių nuopelnų priskirti, šitaip lengvinant darbą jų propagandai..