Žmogus-medis sveiksta – pažiūrėkite kaip po 16 operacijų atrodo šis žmogus (Video)  ()

Žmogumi-medžiu vadinto 27-mečio gyvenimas pagaliau galės stoti į savas vėžes. Abulą Bajandarą ilgus metus vargino reta ir itin sunki būklė – jo plaštakos ir koja buvo padengtos milžiniškomis karpomis, kurios priminė medžio šakas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo praėjusių metų vasario, vyras pradėjo ilgą operacijų procesą, kad pagaliau galėtų gyventi normalų gyvenimą. Nuo to laiko jam buvo atlikta 16 procedūrų, tačiau, kad būtų paleistas iš ligoninės, teks iškęsti dar keletą. Žmoną ir dukrą turintis Abulas jau gali pats valgyti bei rašyti ir tai jam kelia didelį džiaugsmą.

Pirmosios karpos ant rankų Abului atsirado, kai jam buvo vos 10 metų. Žmogaus papilomos virusas, sukėlęs šią sudėtingą ligą nuo to laiko tik plėtėsi, paversdamas vyro rankas tikra kančia. Abulas negalėdavo pats nusiprausti, išsivalyti dantų, valgyti ar gerti. Vienintelis dalykas, ką jis sugebėjo – tai pasikasyti kaklą.

Žmogus-medis Abulas Bajandaras po truputį vėl pradeda džiaugtis gyvenimu

„Tik noriu gyventi paprasto žmogaus gyvenimą. Noriu pajėgti normaliai apkabinti savo dukrą“, – prieš metus užsienio naujienų portalui CNN pasakojo vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()