Lietuvos kariuomenėje keičiasi valgiaraštis: iki šiol tokie dalykai buvo neįsivaizduojami

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2017-02-14 18:02
o košer sausiakų nebus? Ir koks kareiviškas maitinimas be kempiniuko sekmadienio pusryčiams?
ArtVrb 2017-02-14 18:35
Paskui pagal Europos standartus neįžeidžiant dvilyciu asmenų santuokos bus perdaryti gultai y dvigubus .Tiesa paraiškos dar niekas nepateikė ,bet ateity taip gali būt susimastykit.
Margis 2017-02-14 18:45
O be gliuteno pasirinkimas ar bus? O kaip dėl ketoninės dietos? O paleo mityba kur?
patalnius 2017-02-15 08:25
jus cia trys apsimetat debilais ar is tiesu tiek esat atsilike nuo pasaulio? Asmeniskai as gyvulines kilmes produktu nevartoju ir hipotetinei situacijoje jau butu galima svarstyti apie ejima i kariuomene. Priedo yra simtai moksliniu tyrimu padarytu is kuriu nemaza dalis tesiasi desimtmecius kurie irodo time and time again, kad gyvulines kilmes produktai zmonems nera naudingi ir net atvirksciai, didelis kiekis gyvulines kilmes produktu sukelia nemaza kieki "modernaus zmogaus" ligu ir negalavimu. Taip pat, atsisakant gyvulines kilmes produktu, kunas po stresiniu situaciju (kaip pratybos, sportas ir t.t.) atsigauna zymiai greiciau ir rezultatai yra geresni bei aiskiau matomi. Didele dalis ultramaratonininku, dviratininku ir siaip sportininku jau dabar propoguoja veganiska dieta ir pasiekia nuostabiu rezultatu. Ir tokiu sportininku kiekis nuolat auga. Tai vat pilieciai
kiesza 2017-02-15 22:18
Man vegetarizmas asocijuojasi su baltomis rankomis, manau paimtum vegetarą į miško paruošas tai po pusdienio reikėtų ant "nasilkų" evakuoti.. Jai gyvuliniai produktai kenkia tai kodėl visi geriausi atletai mėsėdžiai? Pamąstyk ! Valgo nuodus, bet yra pranašesni už nuodų nevartojantį ??