Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
trapecijus 2017-03-10 18:14
Kaip eina suprast, straipsnio autoriui amžius dar neleidžia gert alaus...
SaMaras 2017-03-10 20:03
Na išvertė iš kažkur ir nesivargino adaptuot straipsnio vietinei rinkai. Nors to birzgalo kuris pilstomas į skaidrius butelius liežuvis nelabai verčiasi vadint alumi. Dėl žalios spalvos butelių asocijacijos su alumi tai irgi ne pas mus.
HAL9000 2017-03-10 22:40
Prie ko čia akcentuojami UV spinduliai? Juk UV spindulių ir taip mažai praleidžia bet koks stiklas. Žinoma, spalvoti buteliai padeda apskritai spektrą filtruoti. Toks įspūdis, kad straipsniuką ruošiant šiokia tokia vertimo klaida padaryta. Alaus skoninių savybių jautrumas šviesai (light-reactive) yra ne tas pats, kas jautrumas UV spinduliams.
Broniusg 2017-03-11 10:16
Nesistebėkit, pepsi kartai dažnai amžiaus atradimas būna kad pienas karvės produktas kaip ir pati karvė...
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Ar žinojote kodėl alus dažniausiai pilstomas į žalio arba rudo stiklo butelius? Priežastis yra netikėtai praktiška