Neįtikėtina kaip mūsų protas reaguoja į kritiką: pasitelkiama daug gudrių ir klastingų strategijų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2017-03-13 14:11
Mano nuomone čia klaidinga išvada. Nemokamai duota informacija dažniausiai nėra tokia gera, kaip informacija nupirkta už pinigus. Nemokamas obuolys nėra toks pat geras maistas kaip mokamas kepsnys restorane. Žinoma dabar prekybininkai žaidžia tokiais žmonių įsitikinimais bei patirtimi, dėl to ir Apple iphonai kainuoja brangiai tik tam jog kainuotų brangiai.
Laurynas19 2017-03-13 14:21
9kartus iš dešimties jeigu kažkas tau sako kritiką kai tu jos net neprašei ir ta kritika ateina iš žmogaus kuriuo nepasitiki (jei nejauti jog tas žmogus linki tau gero) vadinsai jis tave apgaudinėja ir ta kritika naudinga jam, o ne tau. Ego nebereikalo egzistuoja, tačiau sutinku jog yra daugybė žmonių kurie nebesugeba priimti kritikos net ir iš labai artimų (čia negalbu apie kraujo ryšį) bei akivaizdžiai sėkmingesnių žmonių, greičiausiai dėl praeityje patirtų išgyvenimų.
vanduo4 2017-03-14 01:28
- Čia kalba ne apie mokamą ar nemokamą. Čia bandyta patarti kaip kritiką priimti teigiamai, be streso; - Patarimas toks - turi norėti sužinoti savo trūkumus, kad galėtum juos ištaisyti be didesnio streso; - O jeigu tu manysi jog viską puikiausiai išmanai - jokia kritika tau nepadės pagerinti rezultatų.
vanduo4 2017-03-14 01:39
Padėdamas kitam tu padedi pats sau. 7. Kritika turi būti kontruktyvi ir tinkamu momentu. 10. Sėkmės.
Laurynas19 2017-03-14 10:55
Jog straipsnio esmė kita, aišku visiems. Konkrečiai šituo savo komentaru išskyriau straipsnio vietą apie kurią pasakiau savo nuomonę. Dar kartą paskaityk mano išskirtą ištrauką bei mano komentarą, tikrai suprasi! Šis tavo komentaras puikus pavizdys, kaip žmonės sąmoningai ar nesąmoningai kritikuoja neįsigilinę norėdami kažkokios naudos, jeigu būtum norėjęs gero, nieko panašaus nebūtum parašęs
vanduo4 2017-03-14 15:37
- Aš nenorėjau nieko gero ir tuo labiau blogo. Čia yra technologijų puslapis, tad būtų malonu jeigu savo mintis reikštum aiškiai ir rišliai. Pabandyk nugalėti savo emocijas ir savo mintis išreišk taip, kad kiti suprastų. Dėkui. P.s. Kodėl tu parašei du komentarus, o ne vieną? Gal čia irgi kažkoks Šerlocho Holmso kabliukas?