Lietuvių mokslininkas dalijasi įspūdžiais apie darbą Saudo Arabijoje: neįtikėtinos sąlygos ir aplinka, jokių mokesčių, bet viskas turi savo kainą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-03-21 10:55
Ir tai parašė mokslininkas? Gal dykumoj pasidarė baisus smėlio trūkumas? O šiaip sėkmės istorija, nei daugiau nei mažiau.
UTF16 2017-03-21 14:33
A, šit kaip. Žmogus gyvena visiškam vakuume, atskirtas nuo likusios šalies, kurioje vyksta vieši galvų kapojimai ir suknežinimai akmenimis, pvz., už „raganavimą“, už nuomonės reiškimą ten vyksta vieši kankinimai, kad kitiems pamoka būtų, o moterys nuolat laikomos suvyniotos ir neturi teisės net sėsti už vairo. Belieka tik pasidžiaugti, kad net žiauriausi režimai supranta, kad su tokiu požiūriu toli nenueisi ir kad narsuolių, vykstančių į tikrą Saudo Arabiją, mažai gali būti.
vanduo4 2017-03-21 15:16
- Ale koks Lietuviškasis pesimizmas. Iš kur jis? Gal iš pavydo? O gal iš neturėjimo savojo pašaukimo? 1. Zuokas sakydavo: "Lietuvoje idėja jau pasmerkta dar negimusi". 2. Oželytė sako: "reikia, kad jie išmirtų" - jie, kurie yra to senojo nomenklatūrinio palikimo vaikai, tik tada pasaulio suvokimas pradės keistis. Jokios tolerancijos kitokiam pasaulio suvokimui. - Ar įmanomas kompromisas?