Testas kuris ateityje galbūt taps diagnostikos priemone: sergantys šizofrenija permato jį kiaurai, o jūs?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mmm 2017-03-24 14:57
Tikiuosi, kad ir kiti mato "teisingą" apskritimą, nes aš 99% iškarto juos pamačiau. Labai tikiuosi kad čia dėl ekrano spalvų ar kažko panašaus. kaip kitiems? sudomino.
vygandas.nesvarbu 2017-03-24 15:11
Neatspejau, net panasumo nera kad ryskiausias yra centre. Matyt labai trukdo tas "fonas", susidaro optine apgaule.
HardAxe 2017-03-24 16:06
ziurint "paprastai" sunku isspresti, bet kai isiziuri i juoda-balta sirtuma centre ir duotuose kvadratuose atsakymas isejo gana panasus.
mnv 2017-03-24 18:19
Oops..
Baisuols 2017-03-24 18:58
"Kuris iš mažesniųjų apskritimų savo konstasto lygiu geriausiai atitinka tuščią didžiojo apskritimo centrinę dalį?" Ta prasme tuščią? Aš gal užduoties nesupratau, tai vizualiai pasirinkau kuriuose yra didžiausias kontrastas ir pasirodo teisingai. Ar jau kreiptis į medikus?
vygandas.nesvarbu 2017-03-25 00:44
Kuris iš mažesniųjų apskritimų savo kontrasto lygiu geriausiai atitinka didžiojo apskritimo centrinę dalį? Ne tuščią, kažkaip klaidinančiai parašyta (gal dabar pataisyta). Vienu zodziu reikia atspeti kuris is duotu apskritimu yra centre. Is tikruju isiziurejus i baltos ir juodos spalvos skirtumus, geriau matosi. O jei dar ir isdidinus per didesni ekrana dar geriau matosi, kad centre ryskesnis apskritimas.
Baisuols 2017-03-25 11:44
Ne dar nepataisyta. Kad taip užduotį suprasti, reikia skaityti tarp eilučių. Pagal esamą užduotį aš supratau, kad centre esantis apskritinimas tik pavyzdys skirtas suklaidinimui, tai į jį dėmesio visiškai ir nekreipiau. Jeigu ten būtų įdėti apskritimai ne didžiausiu kontrastu iš duotų pasirinkimui būčiau nepataikęs. Tai gal dar man medikų tuo klausimu ir nereikia. Dėl technologijų komandos nesu tikras
andrius.lekavicius 2018-01-04 06:29
atsakymas jum kodel taip yra... todel kad zmogus turi vidines akis, sielos akis ar normaliai sakant pasamones akis, kur jos nukreiptos ten ziuri visas jusu protas, pas serganti sizofrenija zmogu vidines akys yra koncentruotos , visas ju protas nusuktas i mazos apimties apskritima, sveikas zmogus apskritai nesupras turbut kas yra vidines akys, nes jo galva tiesiog sruva energija ( jo vidines akys mato beveik visa matoma lauka ) pabandykit jas pasukinet per periferija ir suprasit kas tai yra kur jos nukreiptos ten ir jusu protas.. tiek esu pririnkes dar iki sito klausimo jei tik jie suprastu toki dalyka gal lengviau diagnozuotu ligas.. vidines akys - pasamones akys nepykit uz pasiputima, ieskojau tokiu dalyku kazkada, ka visa tai reiskia.. supratau tiek