Dar viena staigmena iš Elono Musko: įkūrė naują įmonę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

infoguru 2017-04-05 11:58
Na štai, jau laukiau šitų naujienų. Bus žingsnis arčiau tikros Virtualios Realybės.
Aquarius 2017-04-05 20:22
O na**g mums to reikia? Tos virtualios realybės? Pažiūrėk per langą arba bėdų turgų, tau tokios realybės neužtenka? Jei kas bandys atsakyti į šį klausimą, tegul atsako į tai argumentuotai!
Sebastianas 2017-04-05 20:43
Virtuali realybė yra savotiška atsipalaidavimo forma. Plačiau kol kas yra paplitusi kompiuteriniuose žaidimuose (VR akiniai) šiuo metu. Kaip vieni atsipalaiduoja nuo dienos vargų prie knygos, draugų kampanijoje, viskio ar kokio kito alkoholio, taip kiti leidžia laiką būdami VR (vėlgi, šiuo metu, žaisdami kompiuterinius žaidimus su VR akiniais). Kam iš vis pramogos reikalingos?
Aquarius 2017-04-05 23:58
Kodėl niekas nekuria pvz: „VR kelionės su gidu“? Įsivaizduokite keliones po pasaulį neišeinant iš namų. Muziejai, ugnikalniai, koralų rifai. Negalią turintiems žmonėms, tai įžiebtų viltį gyventi ir pažinti pasaulį. Virtualios realybės pamokos, su kvapą gniaužiančiais ekspermentais, kurių metu pats gali viską stebėti iš arti. Jei vienas vyrukas, keliaudamas ir rašydamas tinklaraštį užsidirbo milijonus, tai keliavimas su 360 laipsniu kamera virš galvos atneštų mažų mažiausiai tą patį rezultatą. Galvoje turiu kokybišką ir profesionalų, didelio biudžeto VR turinio kūrimą. Kur tie kūrėjai? Aii taip, gi jie dabar užsiėme VR porno kūrimu... Kažkodėl nestebina.
Sebastianas 2017-04-06 13:27
Gal dėl to, kad šiuo metu tai pareikalautų pernelyg daug resursų (o ir kokia to kaina būtų). Kol kas virtualioje realybėje, kiek man yra žinoma, gali vaikščioti po architektų sukurtus namus, po Luvrą (kiek girdėjau) ir dar porą kitų muziejų. Nebijok, manyčiau, kai galutinai atidirbs VR (ir, jeigu ji dar vis bus ant bangos kaip sakoma), po kurio laiko (gal po kiek mažiau nei dešimt metų) pasirodys ir VR ekskursijos po svečias šalis neišeinant iš namų.