Dalykas, kabantis ant močiutės nosies, yra priežastis, kodėl į zoologijos sode reikėtų būti atidiems (Video)  ()

Tai turėjo būti eilinė diena zoologijos sode, stebint gyvūnus, jei nelauktas beždžionės pokštas. Kaip žinia, laukinėje gamtoje gyvenantys primatai mėgsta savo išmatas mėtyti, kur tik įsigeidę. Tačiau zoologijos sode apsilankiusi močiutė nesitikėjo, kad ir zoologijos sode šimpanzė nuspręs pasielgti, kaip džiunglėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau zoologijos sode apsilankiusi močiutė nesitikėjo, kad ir zoologijos sode šimpanzė nuspręs pasielgti, kaip džiunglėse. Tai nutiko viename Mičigano (JAV) Johno Ballo zoologijos sode, kai dėl kažko įsiutusi šimpanzė ėmė svaidytis savo išmatomis. Vieną nemažą gabalą išmatų primatas metė tiesiai į ją stebėjusią močiutę.

Kaip matyti paskutiniame kadre, šimpanzė savo išmatas užmetė tiesiai vargšei sutrikusiai močiutei ant nosies. Ir vargu, ar šimpanzė suprato, ką padarė. Gyvūnui veikiausiai nė kiek nerūpi ir tai, kad nufilmuotas jos akibrokštas internetu pasklido tarsi virusas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ vaizdelis, kurį vos prieš dvi dienas įkėlė buvusi zoologijos sodo darbuotoja Erin Vargo, sulaukė 159 tūkstančių peržiūrų ir kone 3 tūkstančius pasidalijimų.

Siūlome jį pamatyti ir jums.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(12)
(1)

Komentarai ()