Artėjanti giganto mirtis: kas pražudė Rusijos kosmoso pramonę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-04-14 18:29
Lai bagotos šalys kosmosu užsiima, be to jie viską po kojom turi.. Net turtingesnės šalys tokių grandiozinių projektų nevykdo.
Evil Goku 2017-04-14 18:45
Niekas nepražudė Rusijos kosmoso pramonės, ji tiesiog numirė (miršta) sava mirtimi. Nors tiksliau galima pasakyti, kad pražudė progresas, kadangi rusiška pramonės stovi vietoje.
SaMaras 2017-04-14 21:13
Būtent... gyvybę palaikančių aparatų atjungimą sunku pavadinti nužudymu.. kol buvo nauda tol ir palaikė gyvastį.. pradėjo daryt reikalus po savim ir smirdėti lavonas tada ir atjungė..
MITEJUS 2017-04-15 18:21
Jau taip ruskeliu nemegstat jai taip varot. Toks ispudis kad straipsni parase dvi bobutes.
S.J 2017-04-16 15:06
Manau patiems rusas, dauguma lietuvos zmoniu tikrai nejaucia tokios neapykantos, kuri gal but atsispindi zinesklaidoje, ir gal but daug maziau, nei patys rusjai mums. Visa problema yra rusijos sistema kurio dauguma lietuvos zmoniu, nemegsta, bet nemegti sistemos, nereiskia nemegti paciu zmoniu. Pati rusija siaip yra savo pacios ikaite, kuri vis dar gyvena, arba stangiasi gyventi praeities realijose, kada rusija, tiksliau sovietu sajunga yra 2 pasaulinio karo nugaletoja, ir visa laika stengiasi tai pabresti. Ji gyvena ta diena, ta didybes busenoje. Tik problema ta kad pasaulis jau seniai nebe pirmosiomis dienomis po karo, pasaulis jau labai toli nuejes, daug kam tas karas reiskia ne didybe, o tragedija, del kurio nera kuo didziuotis. Man gaila paprastu rusu zmoniu, bet nemegstu tos supuvusios sistemos.