Kodėl iš pažiūros kvailys ir atsilikėlis vėliau gali pasirodyti esąs genijus: iš kokių dalelių susideda ir kur slypi genialumo priežastys?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-05-04 12:21
Tam, kad genialumas pasireikštu visu pirma turi būti aplinka kuri jo neslopina, o skatina. Dabar gali būti daug genialių minčių, bet kiek tokių minčių pasiekia pasaulį? Vienetai. Nes, tos mintis prieštarauja esamoms nuostatoms ir todėl slopinamas tokių minčių analizavimas. Nėra motyvacijos ar išteklių idėjas paversti fizinių kūnų. Ir t.t. Genijus yra genijus nuo gimimo. Bet jis gali būti per daug didelis genijus, todėl bus laikomas kvailu. Nes kai reikia spresti genijus mokykloje bus kvailys, nes nei vieno "nesugebės" išspręsti. Nes genijus įvertins ne tik krovinį, bet ir sunkvežimio svorį, bei žinos kad KET nurodo bendra svorį, o ne krovinio. Todėl genijus iš tokių uždavinių visada gaus dvejetus. Ir taip bus dėl to, jog gyvena tarp kvailių, o ne kad pats yra kvailys. Vaikui trūksta žinių ir patirties ginti savo tiesas, todėl jei genialus vaikas sugalvos genialių minčių kurių aplinkiniai nesupras, o jis nesugebės jų tiksliai paaiškinti, kad kiti suprastu. Tai ne tik tokios mintis bus užmirštos, bet ir vaikas bus išmokytas negalvoti "nesąmonių" prieštaraujančių esamoms tiesoms. Todėl jis ir užsaugęs mastys vaikystėje suformuotose rėmuose ir nieko genialaus nesugebės sugalvoti.
vanduo4 2017-05-04 18:03
Shinigami 2017-05-04 18:14
Apibendrinant. Genijais ne gimstama, genijais mirštama. Nes dauguma genijų paskelbti genijais tik po mirties. Kaip ir menininkų menas labiau vertinamas po jų mirties. P.S. ne klystu, o turiu kita nuomonę nei tavo. Klysčiau, jei turėtum nenuginčijamų savo nuomonės mokslinių įrodimų. Kol neturi nenuginčijamų savo nuomonės patvirtinimo įrodimų, tol tavo nuomonė negali būti teisinga, o kitokia nuomonė negali būti klaidinga.
kiesza 2017-05-04 20:15
Kiek esu skaitęs tai Einšteinas buvo nepaprastai protingas, ir mokykloje jo pasiekimai buvo fenomenalūs, tiesa toks pat buvo ir Džiugašvilis, neva jis neruošdavo pamokų, nes viską išmokdavo kuomet jo klasiokas gretimame bute kaldavo viską atmintinai ir žodžiu. Tik keista kaip genialus žmogus gali būti blogas. Protas ir blogis yra visiška priešingybė..
vanduo4 2017-05-05 03:17
- Čia buvo straipsnis apie evoliuciją ir genetinį paveldimumą. Yra faktų jog priklausomai nuo organizmo veiklos, jo organizmas prisitaiko prie aplinkos ir tas prisitaikymas užrašomas genetiniu lygmeniu. O palikuonys tą prisitaikymą paveldi. Taip kad ne viskas yra tik įgimta.
amas 2017-05-05 12:38
Kodėl protas ir blogis yra priešingybės?