Mokslu abejojantys žmonės jau kenkia savo vaikams - JAV prasideda problemos dėl neskiepijamų vaikų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-05-13 04:20
http://globalnews.ca/news/3253840/rober ... -are-safe/ P.s. paspaustą + tu gali nuimti, yra tokia galimybė tik paspausk ant skaičiaus. Gali susirinkti savo centus, esmės tai nekeičia.
jonas112 2017-05-13 11:41
Noriu susidaryti aiškesnį vaizdą. Kadangi žinai įdomių faktų gal gali pakomentuoti kaip šita konspiracija veikia? Didžioji farmacija gamina autizmą sukeliančias vakcinas -> vaikai tampa autistais -> ?? Kam iš to ateina nauda? Kaip didžioji farmacija uždirba iš autistų? Dar girdėjau įdomų faktą, kad skiepuose yra beždžionių ir abortų liekanų, ką tai duoda? Kodėl tie šėtoniški farmacininkai taip elgiasi?
vanduo4 2017-05-13 12:41
- Iš to nėra jokios naudos ir tai ne konspiracija, tai tavo fantazija. - O dabar pasakysiu tau paslaptį - tai buvo tiesiog mokslinė klaida už kurią niekas nenori prisiimti atsakomybės. - Tiesioginio mokslinio ryšio nėra, nes mokslas dar nepajėgus tai įrodyti ir visi teigiantys apie tokį ryšį, daugumos laikomi idiotais. - Bet va visi idiotai, kurie neturi jokio tiesioginio mokslinio fakto apie juodąją materiją, energiją, skyles, GRAVITACIJĄ, jie atvirai tuo tiki ir save vadina mokslininkais. Ar tu gali įrodyti jog egzistuoja GRAVITACIJA? Tai mokslinis faktas ar tik teorija, bandanti paaiškinti aiškiai matomą reiškinį - kūnai krenta link centro. Vaikai po skiepu suserga - tai reiškinys, kurio kilmė dar neįrodyta arba niekas nenori įrodyti. Kodėl čia tokia nelygybė?
GNU 2017-05-13 13:58
Amerikoj IQ aukų vaikai suserga tymais, o pas mus išmoksta kirilicos ir net rašo komentarus.
jonas112 2017-05-13 14:23
1) Supratau, tu ignoruoji straipsnius neigiančius ryšį tarp skiepų ir autizmo. Tau užtenka savų fantazijų, kad nuspręstum kur įžvelgį kažkokį ryši, kur tu jo neįžvelgi. Tu nusispjauni į esamus tyrimus, nes taip patogiau tau pačiam. 2) Apie kokias nelygybes tu čia kalbi, nieks ir nesiūlo tau tikėti apie visokias juodąsias materijas, nes yra įvairių teorijų, kad jas įrodytų yra numatyti eksperimentai, jei atlikus vieną ar kitą matavimą hipotezės nepasiteisina, pereinama prie kitos teorijos. Gravitacija. Čia pereiname prie klausimo, ar faktai, kuriuos gali patikrinti kiekvienas, daryti tikslius spėjimus, remiantis teorija kažką reiškia. Ne, tau tai nieko nereiškia. Kas čia idiotas? (retorinis kl.) 3) Vaikai praserga lengvesne ligos forma, jiems susiformuoja imunitetas. Nežinau kas čia tave stebina. Šalutinis poveikis - jis yra neatsiejama, praktiškai visko, ką tu vartosi kaip vaistą ar net maistą dalis. Galima susukti filmą, kuriame parodysi kiek daug žmonių mirė nuo žemės riešutų alergijos ir daryt kokias nori išvadas apie riešutų pramonę. Apie mokslą ir pan. Žodžiu, gali paimt 1 atvejį iš 1000000 ir padaryt išvadas apie visą 1000000, matau nematai tame sunkumų 4) Pasižiūrėjau aš į ta 100k iššūkį, klasikinis pseudomokslo iššūkis. Pasiskaityk sąlygas, jei tau nekyla klausimų, tai daugiau klausimų tau neturiu. Tokių iššūkių buvo nevienas, bet jų dažniausia baigtis būdavo teismo sprendimas išmokėti pinigus. Kodėl prieinama iki teismo? Nes tokio iššūkio sąlygos sudaro visas galimybes rengėjams savo nuožiūra viską atmesti. 5) Tematika - vaikai, sveikata - jautriausios žmonėms problemos, todėl čia pasėjus panikos, nežinios grūdą labai lengva skleisti išganytojiškas tiesas. Būkim atviri, daugelis žmonių nesėdės ir neskaitys tyrimų, jie neturi pagrindų atskirti pseudomokslą nuo realaus mokslo, jie dažnai dar mano, kad tai ką pamatė televizoriuje ar perskaitė internete yra faktas, tiesa. Jie net nebandys į klausimą ieškoti atsakymų bent keliuose šaltiniuose. Ir čia žengia pranašai. Jie parodo baisius vaizdus, žmonėms supanikuoja, jiems darosi sunkus blaiviai galvoti, bet pseudopranašai jiems turi paprastų ir 100% užtikrintų atsakymų, to žmonėms ir reikia.
Kirtiklis 2017-05-13 15:14
Statistika į areną!!! Atskleisiu tau mažytę paslaptį - mirti gali kiekvienas žmogus. Neįtikėtinai skamba ane? 1896 m. Lietuvos gyventojų vidutinė gyvenimo trukmė siekė 32 m. - Sveikatos apsauga. Enciklopedija „Lietuva“, I t. 2008, 344 psl. Ohoho , čia tai gyvenimo trukmė, čia ant tiek padėjo kasdieninis juodas darbas, kad net tiek pasiekta buvo. O dabar bonus raundas : https://lt.wikipedia.org/wiki/S%C4%85ra ... rukm%C4%99 Švedija - 80,86 vs Angola 38,2 - vyrų vid. gyv. trukmė. Kaip netikėta, išsivysčiusi šalis su gera medicina prieš neįšsivisčiusią šalį kur nėra skiepų ( velnio išmislas) ir medicinos bet yra šamanai, kurie su smilkalais pašoka apie tave ir nuvaro piktąsias dvasias, todėl gali gyventi tikrai ilgai - net vidutiniškai 38,2 metus, o jai dar gerai padirbėsi laukuose ar kitur, kur reikia daug "juodo" darbo , tai gal net ir daugiau, o gal didesnė tikimybę kad nesulauksi ir tiek.
dawid90 2017-05-13 16:41
Nesuprantu aš tos konspirologų "logikos", tipo farmacinės kompanijos, kad pagerinti savo verslą nori kuo daugiau nužudyti žmonių(kurie ir yra jų klientai)? Ar aš čia kažko nepagaunu?
- 2017-05-13 18:08
Ne nu logiška - vakcinos sargdina - reikia daugiau vaistų - profit! O šiaip - nesigilink - paprastai konspiracininkams su logika sunkoka. Antra - norėčiau, kad nutrauktų skiepijimąsi su visam. Paliktų tik pagal norą. Grįžtų normalus 3% mirčių ratio nuo infekcijų, populiacija apsivalytų (durniai savo genų neperduotų), po to durnių balsas mažiau girdėtųsi.
m4nkind 2017-05-13 21:24
Tie kurie sako kad nesiskiepyti yra gerai tikriausiai sako kad ir su dirzu uzsegtu vaziuoti pavojinga. Kiek esate girdeje atveju kad skiepai isgelbejo gyvybe? Tikriausiai ne vieno, nes tai yra normalu, bet uztat ta 1 is tukstanciu kuriam nutiko kas blogai ima kaip uz pavyzdi nes apie ji laikrastis parase. Del skiepu vaikams as esu uz. O del gripo manau kad persistengiama yra, nes patys gripo skiepai ner efektyvus tokie kaip kiti.
Rukis 2017-05-13 21:49
Už mokslo ignoravimą reikia bausti baudomis, už pasikartojanti nusižengimą sodint po 6 mėnesius.
immortallt 2017-05-13 22:54
gripo skiepai skirti pagrinde rizikos grupėse esantiems. Ir nors jie neapsaugo nuo susirgimo itin gerai, bet susirgus daug greičiau ir lengviau prasergama. Tiesa, pats nesiskiepiju, ne tas amžius dar.
sloggi 2017-05-14 01:41
Iki 16m gyvenau kaime ir ka? Ir siena su dalgiu pjoviau ir su grebliu varciau ir su vezimu/arkliu vezem, tiek i darzine(2auksta) su sake meciau, tiek po darzus sukaus, tiek prie givuliu sedejau. Maciau tikrai uztektinai. Prie ukio buvo sunku koluki nebent kai dirbai ir nieko negavai. Pabandyk dabar i kokia pramone isidarbint, to rankinio darbo prie katro reikua suktis yra uztektinai jo neikiek nesumazejo nei buvo pries kokia 20m. tik tempas padidejo. Kiekis didejo tik todel, kad stakles padarancios detales atsirado tobulesnes, bet jas supakuot ar istatyt i vieta vis dar naudojami zmones, o suktis reikia pagal irenginiu greiti. Zmogu kaip isnaudojo taip ir vis dar isnaudoja, pasikeite tiktai siektiek poziuris i ji, nestovi uz nugaros su botagu
Kiddo 2017-05-14 02:15
dar yra driežažmogiai ir illuminati... right?
MatasMantas 2017-05-14 03:17
Skiepai nuo gripo skirti labiau ne nuo to, kad apsisaugot nuo gripo, bet nuo jo komplikacijų (pvz. Plaučių uždegimo).
vanduo4 2017-05-14 03:32
bmk1245 2017-05-14 09:31
Autizmą sukelia organiniai produktai: Štai, įrodyta...
immortallt 2017-05-14 22:57
vanduo4, tu net nesugebi tą tyrimą dariusių žmonių atsiliepimų apie patį tyrimą susirasti. Net jie pripažino, kad tas tyrimas nesąmonė buvo. Kodėl? Paėmė keliasdešimt vaikų, kurie turėjo genetinį polinkį į autizmą ir rado, kad jie buvo ir skiepyti. What a surprise. O kodėl kad skiepyti? Kodėl ne dėl to, kad žindė motina? Tuo įtikinti sunku, o čia va kažkoks baubas skiepai. Tiesiog esi tamsuolis, kuris nesupranta skirtumo tarp koreliacijos ir priežastingumo, nesupranti nei kas yra stratifikuoti imtis, nei kas yra paknakama imtis, nei kas yra tinkamas tyrimas. Iš esmės taip, kaip šis tyrimas buvo padarytas, gali "įrodyti", kad kvėpavimas, vandens vartojimas ar buvimas kairiarankiu, arba dešiniarankiu sukelia autizmą. Tereikia tinkamai pasirinkti imtį ir wualia, rezultatas garantuotas. Va dėl tokių dalykų ir stakoma, kad statistika - melų melas. Bet tau to nesuprasti. P.S. tokiu pat principu siūlau patikrinti, ar žmogžudžiai skiepyti, garantuotas skandalingas atsakymas - jei daugiau skiepytų - tai skiepai sukelia žmogžudiškus intinktus (kaip pas mus ir turėtų būt)! Jei dauguma neskiepyti, visgi (labiau trečio pasaulio šalyse), tada galėsi rėkti, kad skiepai "iškastruoja" žmogžudikiškus polinkius! Kaip tik tavo stiliaus mokslas, vanduo.
sub 2017-05-15 13:40
Nesu medicinos specialistas, bet žinau tikrai, jei skiepyjiesi ne kokiuose UAB'uose ar pas kokius gatvėje sutiktus prekeivius, o poliklinikose ar kitose med.įstaigose - tai skiepai ten privalo būti patvirtinti tam tikrų tarnybų ir su dokumentais. Kai kurias ligas reikia persirgt, o prieš kai kurias geriau būt pasiskiepyjus. Aišku tėvų sprendimas yra skiepyti/neskiepyti vaikus, bet papraščiausias problemos sprendimo būdas būtų įpareigoti darželius, kai kurie darželiai priimtų tik skiepytus vaikus, o kai kurie neskiepytus. O dėl baudų, tai er radikalus spręndimas.
Arns 2017-05-16 09:29
Stebėtina, kad tik iš afrikiečių šeimų kilo toks susirgimų vajus. Visad labiau atrodė jog "supermamytės" JAV daug aktyvesnės.
Hmz 2017-05-16 10:01
Nagi, antivakseriai, paskaitykit sudėtį ir raskite tiomersalio, apie kurį ištisai triedžiat: -