„Dedovščina" dabartinės Rusijos armijoje: šiurpią keliančios istorijos, kurios verčia abejoti kur blogiau - kalėjime ar šios šalies kariuomenėje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-05-22 16:14
- Na taip, o kas klausys? Ir nereikia čia Rusijos armijos, užtenka Nepriklausomos Lietuvos policijos, kur pasiskundimas tave padaro skundiku ir atstumtuoju. Vienintelis dalykas, kuris tave tikrai saugo - tai skundo pasitvirtinimas, skriaudikams gresia darbo praradimu. O va kai armijoje tarnaujama laikinai, tai pašalinimas iš armijos nėra nuostolis. Lygiai kaip pedofilus bažnyčioje rotuoja į kitas parapijas ir jie ten "dulkina" vaikus toliau.
UTF16 2017-05-22 17:05
Į Rusijos armiją per prievartą paimama tik apie 20 % jaunuolių. Tai yra blogiausi iš blogiausių, kuriems mokslai labai nesisekė, todėl niekur neįstojo, taip pat neturėjo pinigų kyšiui, kad išsisuktų. Esant tokiai publikai, dedovščina negali neegzistuoti.
vanduo4 2017-05-23 02:09
- Va čia tai argumentas, tikrai nepagalvojau. O tada kas sudaro Rusijos spec. pajėgas? Visiški marozai ar čia ieškomas marozo ir patrioto balansas? - Ne naujiena, kad Rusijos pajėgos IŠSKIRTINAI pasižymi brutalumu, tačiau tarptautiniuose mokymuose tai neatneša labai gerų rezultatų. - Beje man teko tvarkytis savo karinį bilietą, buvau taip vadinamame "vainkomate" pildžiau popierius ir kartu papuoliau su būsimais šauktiniais. Daug iš jų nesugebėjo tinkamai užpildyti savo anketinių duomenų. Jie nesuprato klausimo koks tavo ir tavo tėvo vardas, tipo nėra skirtumo - Sutapo jog nežinojau pas ką kreiptis, nėra nuorodų tai paklausiau valytojos, o ji mane pradėjo "strointi", pas ką, kokiu klausimu, kodėl, net pasimečiau Nei nafik pasiųsti, nei liepti šluoti grindis, tad ignoravau. O ji man pavymui tipo "kur eini su tavim kalbu". O kai pamačiau publiką, pasidarė aišku kodėl valytoja tokia kieta.