Uodai ne tokie jau baisūs - šie 6 prietaisai gali nuo jų apsaugoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

madafakas 2017-06-21 18:31
Uodų baidymas garsu ir šviesa yra absoliuti nesąmonė ir mitas, o apyrankė - taip pat šlamštas. Net ir itin efektyvios purškiamos priemonės tampa bevertės po tam tikro kiekio valandų ir geriausiai veikia tuomet, kai yra panaudojamos ant atvirų (pažeidžiamų) odos plotų, o čia... Apyrankė! Uodų problema aktualiausia tampa stovyklavimo metu, o spąstų ten neprispęsi - du užmuši, atskris dešimt kitų. Žodžiu, eilinės nesąmonės lengvatikiams pagauti. Dar keli potencialūs produktai: varlių nuotraukos nuo uodų, žiedas nuo uodų, kramtoma guma nuo uodų, vakuminis žmogmaišis nuo uodų, daina nuo uodų, telefono ekrano užsklanda nuo uodų, tualetinis popierius nuo uodų ir panašūs Kinijos stebuklai už stebuklingas kainas.
SaMaras 2017-06-21 19:23
Dėl šviesos neteko bandyt, bet garsu pakankamai veiksminga (nekalbu apie būtent šiuos gaminius), dėl gaudyklių gamtoje pritariu, bet tarkim vakare terasoje visai neblogas variantas.. nors ir aš už purškiamus repelentus..
Kyborg 2017-06-21 21:52
"tačiau į stovyklavietę jo pasiimti nepavyks - jis maitinamas USB laidu" Autoriau, juk pats nuolat reklamuoji powerbankus...