Amžinas konfliktas: kodėl konservatyvių pažiūrų asmenys niekada nesutaria su liberalais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mrdollarlt 2017-07-13 12:15
Problema, kad šiuolaikiniai liberalai vadovaujasi tik emocijomis. Jiems pagailo pabėgėlių tai visus ir ragina priimti, nesvarbu kokių padarinių tai sukelia. Griebiasi smurto, kalbos cenzūros jei kas nors turi kitokį požiūrį. Jie nė nebando vertinti ilgalaikų padarinių ir problemų, kurios užgrius mūsų vaikams ir vaikaičiams. Iškart išvadins fašistu, naciu, rasistu ir t.t. nors patys liberalai (kairieji) pagal USA tyrimą aukoja įvairiems pagalbos fondams mažiausiai...
aro 2017-07-13 12:45
Tai, kad pvz. Merkel, ne liberale. Is kur sprendi, kad priima, del gailescio? Ksenofobija, panasesne i raganu medziokle, o ne i kitoki poziuri. Lberalumas, nieko bendra su, filantropija neturi
Rukis 2017-07-13 14:10
Atrodo taip, jog centristai negali egzistuoti šiandienos visuomenėje. Turi arba priklausyti kraštutinei kairei (Antifa, LGTBQ+, Feminacizmas ir pnš) arba kraštutinei dešinei (KKK, Religinėms partijoms, AlexJones Movement, Kekistanui)
vanduo4 2017-07-13 15:10
Liberalai yra už ekosistemos nekintamumą? Kame čia liberalumas? - Liberalumas - tai KAITA. Kaip liberalai gali pasisakyti už nekintamumą? Keistas tyrimas. - Įtariu, kad ten dar kitų priežasčių kodėl jie taip pasisako, jeigu jie taip pasisako. Dar klausimas kas atliko tyrimą - liberalas ar komunistas (koncervantas).
Shinigami 2017-07-13 18:03
Pavadinimas labai neteisingas, iš jo atrodo, kad tik konservatoriai nesutaria su liberalais, o liberalai su konservatoriais sutaria. Kad butu tiksliau, pavadinimas turėtu skambėti taip: Amžinas konfliktas: kodėl konservatyvių ir liberalių pažiūrų asmenys niekada nesutaria. Į tokį klausimą galima užduoti kita klausimą. Kodėl juoda spalva niekada nebūna balta, o balta niekada nebūna juoda? Jei pažiūros yra kardinaliai priešingos, tai aišku, kad jos niekada ir nesutars. Geriausia ką jos gali pasiekti, tai kompromisą (pilka spalvą), bet ir tas kompromisas bus tik dėl klausimų susijusių su pinigais. Pav. jei vienas nori pirkti už 20 eurų, o kitas nori parduoti už 40 eurų, tai gali prieiti kompromisą ir pirkti/parduoti už 30 eurų. Bet kai klausimas eina apie tai dievas egzistuoja ar ne, kur čia gali būti kompromisas? Jis juk negali pusiau egzistuoti. Kitas klausimas, kiek ilgai turi galioti kompromisas? Diskutavo mirties bausmės šalininkai ir priešininkai. Ir priėjo kompromiso, kad mirtininkas po teismo ne iš kart statomas prie sienos ir nušaunamas, o su juo dar 10 - 20 metų žaidžiama. Bet dabar mirties bausmės šalininkai vėl nori daryti kompromisą nuo kompromiso ir sodinti iki gyvos galvos, o ne mirties bausmė. Ar galima po kompromiso daryti nauja kompromisą, ataskaitos tašku laikant ne greita sušaudymą prie sienos, bet ankstesnio kompromisą? Todėl dažnai ir nesutariama, nes niekas sutarimo ir nenori klausimais susijusiais su pažiūromis.
vanduo4 2017-07-14 17:35
- Toks klausimas kyla tik koncervatyvui, nes liberalui tai visiškai nesvarbu. Nėra jokių apribojimų, viskas vyksta pagal aplinkybes. P.s. Kas pavaizduota nuotraukoje? Mano manymu šonuose konservatoriai, o viduryje - liberalas. Juokas tame, kad žmonės iš neturėjimo ką veikti prisigalvoja nesamonių ir jas skleidžia.