Pasmalsavimui: kaip atrodo įprastinė Billo Gateso diena? Pusryčiai, dienotvarkė, pomėgiai laisvalaikiu ir kitos įdomybės iš milijardieriaus gyvenimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mixed 2017-08-22 17:52
Nesupratau, varto milijardus ir neturi meksikietiskos indaploves, ar bent paprastos
jonas112 2017-08-22 18:20
Aš tai nesupratau kaip galima rast laiko plaut indus, bet nerast laiko pusryčiams. Arba tiesiog prastai sudėlioti prioritetai. Bet žiūrint iš esmės, tai net neverta gilintis į sėkmingų (=turtingų?) žmonių dienotvarkes, nes jie tikrai nėra kažkokie antžmogiai, dažniau viskas yra mitologizuojama, jie sakyčiau labiau yra savo verslo ar veiklos reprezentacija, o visą esminį darbą atlieką tam paskirti žmonės.
vytautas50 2017-08-22 19:50
peeplt 2017-08-23 09:34
Matosi kad nėra visiškai jokio supratimo iš kur ir kaip pinigai atsiranda. Pinigai garantuoja tikrai ne visas laisves. Pinigai gali garantuoti laisvę laisvai rinkti gyvenamąją vietą, medicinines paslaugas ar laisvę suteikti savo vaikams geriausią įmanomą išsilavinimą. Tuom visos laisvės ir baigiasi. "Bankui prasiskolinęs ubagas" paprastai turi daug daugiau laisvės. Jis dėl to ir yra prasiskolinęs nes negalvoja pastoviai iš kur dar paimti centą. Arba pagalvoja atsidarydamas alaus butelį ir įsijunkdamas sporto kanalą. Pagalvoja pabumba ant valdžios ir eina miegoti.
vytautas50 2017-08-23 10:39
ArtVrb 2017-08-23 10:48
Na mums greiciausiai nesuprast jo gyvenimo nes mes tiek neturim nei pinigu nei uzsiemam jo viekla,Bet kiek skaites tai turtingi dirba vos ne po 16h per para gal, bet dirba tai ka jie megsta. Cia paprastam sandelio darbuotojui nesuprast kuris padirba 8 valandas per diena alga menesio gale ir atsipalaidavimo laisvalaikis prie alaus ir barniu su zmona.
immortallt 2017-08-23 14:57
Grįžkime 2,000 metų atgal, jei neturi jokio turto (žemės, darbo įrankių, ginklų ar gyvūlių), tai ką galėjai gauti nemokamai? Kardą/strėlę/kirvį/peilį į savo kūną įsmeigtą? Taip kad tik nepradėk čia skiesti, kokie šie laikai metarializmu grįsti. Net jei grįžti 50,000 metų atgal, jei nieko neturi, esi tuščia vieta, niekas nepuls tavęs maitinti, guolio savo neužleis. Dar jėga tais laikais buvo svarbi, galėjai kitą užmušti ir be pasekmių galbūt gyventi. Šiais laikais mažesnė to tikimybė. O pinigai tik tarpinė atsiskaitymo forma, išlaikanti vertę (ape infliaciją čia nesiplėsiu, mažesnė normalių šalių atvejų nei maisto puvimo tempas). Jei nieko neturi, nesvarbu, ar tai pinigų forma, ar turto. Niekas yra niekas. O kaip čia kai kurie, kad laisvas grafikas, ar gyveni kur nori - tai vat tokie ir gyvena iš samdomo darbo ir uždirba iki vidutinės algos. Jei uždirbi didelius pinigus, tavo dienotvarkė bus užimta, gyveni kur nori bus grįsta dažniausiai pagal atstumą nuo tavo daugiausiai būnamų vietų. Tiek kad atostogas gali planuotis laisviau, bet nebūtinai tų atostogų turėsi. O iš turtingo likti vargšu gali greitai.
vytautas50 2017-08-23 15:18