Jokiu būdu kepimui nenaudokite saulėgrąžų aliejaus: gydytojos patarimas, ką pilti į keptuvę, kad sumažėtų vėžio rizika

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-09-08 13:57
Įdomi tema, bet turinys primena kažkokį jovalą, o ne straipsnį: 1. sotieji riebalai sukelia lėtines ligas, tačiau jie atsparūs kaitinimui, tad patartina juos naudoti; 2. organizmui svarbu gauti Omega-3 ir 6, nes 9 pasigamina pats. Tad reikia naudoti rapsus, bet negalima kaitinti; 3. a)sočiosios, b)polinesočiosios, c)mononesočiosios - Omega-9 yra c), o kokios yra a ir b? 4. ir t.t. - Jau jeigu rašot tai darykit nuosekliai be minties šuolių, o tai dabar perskaičius straipsnį reikia braižyti lentelę, kad uprastum apie ką kalba ir tik tada jau gali ginčyti teiginių teisingumą. - Jovalas, o ne straipsnis. Išvada: moterys džiaugiasi faktų žinojimu, nes jų pritaikymas yra vyro reikalas.