Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
terran 2017-10-13 22:27
pilna kitu alternatyvu, bet vat piena reik gert.
man idomiausia tai kad zmogaus organizmas karves piena pradejo virskint ne taip jau ir seniai paemus visa zmonijos egzistavimo laika, tai kodel mes ji vis dar laikom tokiu stebuklingu gerimu kurio reik kibirais isgert?
SaMaras 2017-10-13 22:39
o kodėl mes valgom termiškai apdorotą ir selekciškai išvestų rūšių vaisius? Juk mūsų protėviai šitiek tūkstančių metų ėdė žalią mėsą, lapus ir šaknis... tiek kas neevoliucionavo sėkmės ir toliau graužt.......
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Pienas ne tik dėl kalcio - gali atsirasti ir dar vieno gyvybiškai būtino mikroelemento trūkumas