Kaip greitai ir skaniai paruošti super maistą: daugeliui lietuvių šie produktai antrarūšiai, tačiau NASA juos rekomenduoja net ir astronautams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2017-10-16 10:01
O kodel skaldyti grudai yra blogiau nei neskaldyti? Juk tai tas pats grudas tik susmulkintas, ar ne?
HardAxe 2017-10-16 11:27
kaip man aiškino, skaldyti grūdai ~ saldus vynas. Jeigu kažkas negerai gaminant viso grūdo produkciją, tada skaldo.
Kirtis 2017-10-16 12:09
Ne visai tiksliai naudojate terminą "viso grūdo". Viso grūdo produktai gali būti ir skaldyti ir netgi malti. Tai reiškia, kad nėra nužlifuojama ir pašalinama (išsijojama) grūdo paviršinė dalis (sėlenos). https://www.malsena.lt/produktas/viso-g ... ai-miltai/ Šiaip straipsnis įdomus pažintiniu požiūriu, bet eilinį kartą isitikinau, kaip individualu yra tai, kas žmogui "skanu". Paskutinė pastraipa "Skanu kartu su riebia žuvimi, pavyzdžiui, švelniai sūdyta silke." priminė, kaip tėvas pasakojo, jog pats nemaloniausias prisiminimas iš vaikystės yra likęs apie tai, kad jam duodavo tokios košės su silke. Priežastis buvo paprasta: šeima buvo tremtyje, Sibire, sviesto, ar tuo labiau mėsos gauti buvo labai sunku, o silkės dar šiaip ne taip gaudavo. Tai būtent ir įmaišydavo silkę į košę. Tačiau Tėvui tai įstrigęs kaip pats absurdiškiausias, neskaniausias ir netgi šlykštus maisto derinys
Shinigami 2017-10-16 15:56
Kas skanų yra labai individualu https://www.youtube.com/watch?v=xxf5hmDhPLE