Kodėl D. Trumpas nuolatos daro tai, ko niekada nepataria psichologai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-10-18 12:43
D. Trumpo IQ yra 156 oi blyn negaliu. Ypač su tokiais pareiškimais pasistaysim sieną ant USA pasienio ir užtai sumokės pati Meksika. Jo čia jau bus visi 200 IQ taškų.
conjurer 2017-10-18 13:24
Nenustebčiau jei būtų netoli to. Trumpas yra egomaniakas. Kadangi tokie žmonės labai save myli, jie sugeba išvystyti aukštesnį nei vidutinį IQ (>100). Egomania būna paplitusi tarp nusikaltėlių, genijų, verslininkų, ir išprotėjusių žmonių. Egomania dažnai susijusi su sumažėjusia empatija, ar visišku jos trūkumu. Na o trumpo atveju, jį domina tik tai kas apie jį. Dėl to jis sako nesamones kurios sukelia visuomenėje daugiau kalbų apie jį. Ir jis labai mėgsta būti dėmesio centre. Lietuvoje irgi yra viešų P.S. neradau kaip kitaip padaryti kad youtube nuoroda neuždengtų komentaro.
vanduo4 2017-10-18 18:49
Nesipriešinkit, nesipriešinkit, nesipriešinkit. Priimkit mane ir mano sūnų į savo kūną. Ramybė, ramybė, ramybė.
conjurer 2017-10-18 21:23
o boy..
TAURAS 2017-10-18 23:27
Egomaniakas? Siaip psihologijoje yra toks terminas kaip psichopatas. Kartais sie zmones buna tikrai labai intelektualus ar bent protingesni uz vidurki ir tikrai megsta apie save kalbeti gerai. Jo kalbos ir manieros daro ji tokiu dar labiau. Siulyciau daugiau paskaityti patikrintos literaturos, o ne visokias "dokumentikas" ziureti. Jos daznai buna ir is fantastikos serijos. Salciutes atvejis turbut bus kitas asmenybes sutrikimas, kur mergina paprasciausiai troksta demesio.. Intelektu ten net nekvepia, o jai tai is esmes ir nera svarbiausia gyvenimo dalis..
vanduo4 2017-10-19 00:32
Haha. Nežinau kiek tame tiesos, o kiek lakios vaizduotės, tačiau gerai pastebėjai - tekstas ir minties išraiška yra TOBULA P.s. ne visada darau juodraštį, šis tinklapis gerai sutvarkė komentarų skiltį tad galima rašyti tiesiai čia, išsaugoti ir pataisyti. Ooooooo boyyyyyy punishment day is coming. It's Lords word.
conjurer 2017-10-19 00:40
jis net paminėtas kaip pavyzdys. Nėra egomanija daugiau narcisizmo dalis, nei psichopatijos? Nors, gal ir psichopato savybių jis daugiau demonstruoja. Sorry, jei prasta dokumentika, tiesiog joje vienas iš nagrinėjamų žmonių elgiasi visiškai kaip misteris "156 iq".
TAURAS 2017-10-19 08:27
As turiu pazistama, kuris aiskiai yra narcistinio sutrikimo individas. Ta egomanija jame pasireiskia, kai zmogus pasakoja, jog jis yra visur geriausias. Jis apie nieka daugiau ir nesneka, tik jog jis puikus matematikas, slidininkas ar plaukikas, lyg apsestas savo paties puikybe ir taip savim didziuojas, jog net pradeda tolti nuo realybes (pvz net kartais kalba, jog gali buti Dievo sunus, arba kalbedamas apie savo rezultatus skaicius padaugina x10 kartu). Juk viska jis daro geriausiai, kaip galima nemegti tokio zmogaus? Todel tokie zmones ziauriai nemegsta kritikos, gali lengvai isizeisti, ir isvis nebebendrauti. Pvz psichopatai irgi gali panasiai elgtis, tik viskas vyksta del valdzios, nes kazkuria prasme, jie puikiai gali isklausyti kritika, o narcizui ji isvis nesuprantama.
Borland 2017-10-19 11:06
Narcizas nuo žmogaus su dideliu ego tikrai skiriasi. Aišku gali būti ir narcizų su dideliu ego, bet gal čia kita istorija. Kažkur buvo straipsnis, kaip atskirti narcizą, tai paklausti ar jis toks ir jis atsakys, kad taip, nes jiem malonu juo būti. Tuo tarpu čia vadinamas egomaniakas, tikrai nepasakys taip, nes jam būti tokiu gali būti tiesiog žemas lygis, juk jis geresnis už visus, kaip jam gali klijuoti etiketę ir dar plius žeminančią?. Jis pasakys, kad jis yra toks ne dėl to, kad myli save, o dėl to, kad yra geresnis už kitus, o tai nieko bendro neturi su narcisizmu, tai tiesiog faktas (ar bent jau jo manymu faktas). O jei tu jį laikysi narcizų, jis tiesiog pasakys, kad tu esi kvailys ir nieko nesupranti. Tavo išvardintas atvėjis tikrai nedaug pasako, nes galbūt žmogus iš tiesų labai stipriai prasilenkia su realybe jei viską daugina ir t.t., o gal tu tiesiog nematai, kad jis geras daugelyje sričių ir manai, kad jis viską daugina iš 10. Egomaniakas dažnai turės bent kažkokį pagrindą manyti, kad jis yra geresnis už kitus. Neratai jis iš tiesų darydamas kažką atliks geriau už kitus, kas būtent ir augins jo ego arba bent jau praeityje taip buvo.
vanduo4 2017-10-19 13:27
- Pritariu, dogmatinių etikečių klijavimas dar labai priklauso nuo to, koks žmogus jas klijuoja; - Iš kur tas klijavimas atsiranda? Kai žmogus mato standartų neatitinkantį elgesį - jis klijuoja etiketę (epitetą), o jeigu to elgesio dar nesupranta - netgi negatyvią etiketę; - Tad būdamas kitoks tu tiesiog rizikuoji tapti visuomenės atstumtuoju, o jeigu tam priešinsiesi - tai netgi nuskaltėliu. Visas šitas bandoma paaiškinti paprastai - protingesnių niekas nemėgsta, nes savo unikaliais sprendimais tu kitus verti jaustis nepilnaverčiais nevykėliais. Tad niekada neturėtum kišti savo trigrašio ten kur nėra būtina, o jau jeigu nėra kitos išeities, savo sprendimus turi išterlioti slidžiomis aplinkinių standartus atitinkančiomis gleivėmis, kad aplinkiniai tavo idėjas prarytų; - Be je, norėdamas aplinkinius padaryti savo viruso nešėjais, turi jiems asmeniškai padėti gyvenime, tad jis tiesiog supras tavo privalumus, o svarbiausia jis žinos jog tu jam niekada nepakenksi - jis jausis saugiu ir taps tavo partneriu. - O pabaigai, čia buvo toks straipsnis sakantis - NIEKADA NENUVERTINK IDIOTŲ GRIAUNAMOSIOS GALIOS. Idiotų yra daugiau nei tu įsivaizduoji. Kovodamas su visais tu tiesiog fiziškai negalėsi patemti. - Visgi tokia situacija apsaugo nuo genialių bet dogmatinių tavo sprendimų kitų sprendimų atžvilgiu. - Tiesa slypi balanse. Komandinis žaidimas - ar tu pajėgus jį sukurti?
TAURAS 2017-10-19 14:05
Bent psichologijoje egomanija yra narcizmo atmaina ar bent siejama su ja. Todel as ji ir pavadinau narcistu, bet butent jo elgesys labai primena egomanija del to ir paminejau kaip pavyzdi. Vienas pvz, mes kartu baigeme mokykla ir as puikiai prisiminiau kiek mazdaug jis tuo metu gavo is matematikos egzamino. Buvo mazdaug iki 10%, bet dabar kai jis pasakoja, prisimena, jog islaike puikiai ir surinko apie 70%. Bandant pataisyti mane isvadina kvailu ir pans, kas dar labiau parodo jog kazkas tikrai negerai. Kadangi as ji pazistu nuo vaikystes ir girdziu jo pasakojimus, tokiu faktiniu klaidu, ypac snekant apie savo gyvenima yra pilna. Is jo kalbu susidaro ispudis, jog jis vos ne pusdievis ir net buvo kartu kai pats prisipazino, jog taip galvoja apie save. Nesakau, jog jis durnas ar ka, tikrai yra dalyku kur turi tikra talenta, bet tas perdetas saves vertinimas atrodo jau nenormaliai ir esme, jog jis savo tom kalbom nesigiria, o pats realiai su tokia ideja gyvena. Kuom jis primena narciza, tai butent perdetu zmoniu vertinimu, kurie pritaria jo pasauleziurai. Bet jog kazkas su juo yra negerai, jis net nesileidzia apie tai i kalbas. Mazdaug as jo nesuprantu, nusisneku ar esu blogas.. Taigi panasumu yra, bet toks tikrai manijakiskas poziuris i save turbut ir reiskia egomanija. Bent as taip galvoju.