Tradicinį mąstymą aukštyn kojomis apverčiančios gydytojo mintys: nuo riebalų svoris neauga, tai visiškai nelogiška!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2017-10-20 13:55
Profesorius pamirsta apie medziagu apykaita, hormonus, mitochondriju aktyvuma - as cia del dazno valgymo. Yra visokie mechanizmai. Kaip fabrikas gali tureti sandeli, gali jo ir netureti. Pirmos mintys patiko, bet toliau tai kliedesiai. Cia kaip "profesorius" kalbetu apie kvantine mechanika remdamasis Niutono desniais.
jordanbn2 2017-10-22 11:33
Man tai keistai atrodo kad dauguma laikosi nuomones kaip ir sis gydytojas kad "Visi valgo ir visi mėgsta pavalgyti". As nemegau niekada valgyti, visada nuo vaikystes troskau kad maisto nereiketu valgyti. Kad butu galimybe organizma pamaitinti kitokiais budais, laselinem, ar kokiom nuryjamom tabletem. Daug metu praejo kol pradejau prisiversti normaliai valgyti. Ir tai stengiuosi valgyti tik toki maista kurio reikia maziau ,kurio aukstesne maistine koncentracija, Daug baltymu, mazai ten visokiu angliavandeniu.
UTF16 2017-10-22 11:44
Bandyk „Soylent“.
shift 2017-10-22 13:42
Viena yra ko pats nori, o kita kas geriau tavo organizmui. Mano nuomonė priešinga - kaip itk turime valgyti kuo mažiau koncentruotą maistą, nes reikiami komponentai pasisavinami reikiamoje virškinimo grandyje. Daržovės turinčios daug skaidulų ne tik suteikia reikalingų vitaminų ir mineralų, bet padeda palaikyti ir stiprią žarnyno mikroflorą, o tai yra neatsiejama imuniteto dalis. Jokie koncentratai to nepakeis, esam gamtos dalis ir gamtos dėsniai mums galioja. Straipsnis orientuotas į globalią problemą - angliavandenių pervartojimo sukeltą nutukimą. Maisto ir gėrimų pramonė visada įnirtingai neigs tai kas čia kalbama, bet tiesa akivaizdi. Viskas kas straipsnyje aprašyta yra teisinga, tik matau, kad yra kai kurių žurnalistinio broko vietų, kur netiksliai pacituota, yra nedidelių faktinių pripainiojimų.