Ministerija oficialiai paskelbė, kaip Lietuvoje keisis maistas prekybos centruose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-10-27 11:32
Puiku, pagaliau padarė gerą darbą. Dėl alkoholio suprantu, kad jis norėjo tik gero, bet tie draudimai iššaukė kontrabandą, apsipirkimą pas kaimynus, nelegalią gamybą. O sumoje vistiek alkoholikai į biudžetą nesusimoka už savo gydymą.. Dabar eilė cukrui ir druskai. O kodėl būtina derinti įstatymus su Briuseliu ? Na žinom, kad cukrus ir druska nesveika tai ir apribojam, kam dar ten skambinti ir prašyti leidimo ?
aurimokas 2017-10-27 13:50
Morkos irgi nesveika, nes kazkas alergiskas betakarotinui, duona irgi nesveika, nes kazkas nepropaguoja glitimo, piena irgi reikia draustim nes yra zmoniu kurie laktozes netoleruoja. Kodel tokiu zalingu maisto produktu nedraudzia???
ktulu 2017-10-27 14:16
Gal būt dėl, kad tavo išvardinti produktai yra kenksmingi (alergizuojantys ar kitaip neigiamai veikiantys) tik labai nedidelei daliai populiacijos, kai visiems kitiems jie yra vitaminų ir naudingų medžiagų šaltiniai. O uždrausti produktai daro didesnę ar mažesnę žalą visiems juos vartojantiems žmonėms.
Shinigami 2017-10-28 09:07
Greitai vaikščiosime su maistinėmis lašelinėmis, nes bus nustatyta, kad bet koks maistas turi žalingo poveikio. Kad ir koks jis bebūtu sveikas. Nes gali būti užkrėstas parazitais, arba pasibaigęs galiojimo laikas.
vanduo4 2017-10-28 19:08
- Manau tu klįsti. Šitie apribojimai yra gerai, kadangi taip mažinamas dirbtinas pigesnių pakaitalų kiekis produktuose. Tokiais reguliavimais būtent ir siekiama grįžimo prie natūralios produktų sudėties; - Aišku nereikia būti viskuo užtikrintiems. Panašiai kaip kažkadais "aukščiausio rūšies" miltai buvo tik be pelų, dabar su pelais yra netgi brangesni nei tie aukščiausios rūšies, nes paaiškėjo jog pelai yra labai svarbi statybinė mūsų organizmo medžiaga odai, kaulams, imuninei sitemai - žodžiu karkasui. Ant ko gi statysi visa likusį jeigu nebus karakaso? Pvz.: paimkit lietuvos bobutes sėdinčias namuose ir laukiančias mirties, ir paimkit vakarų Europos bobutes vaikštančias į klubus ir keliaujančias po pasaulį. Viskas tai aplinkos sąlygų rezultatas.