Smegenų skenavimas aptiko neįtikėtinus akupunktūros efektus - gali naikinti net pačią patalogijos priežastį ir tai nėra tik paprastas placebo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-11-09 06:54
Aš manau, kad akupunktūra kaip elektronikos nulaužimas. Jį siunčia signalą į smegenys. Kai daug adatų, tada daug skirtingu signalu, bet tik tam tikra kombinacija gali turėti rimtesni poveikį. Čia buvo straipsnis kai telefoną galima užvaldyti nuotoliniu būdų naudojant ultragarsą. Bet neužvaldysi jo tiesiog leisdamas ultragarsą, bet leisdamas ultragarsą kuris reikštu šeimininko balsą. Tik klausimas kiek asmenų žino kokį signalą paduoti į smegenys naudojant akupunktūrą? Ar tiesiog baksnoja kur patinka?
punktyras 2017-11-09 18:42
Baksnoja į akupunktūros taškus, dalis kurių patogiai pavaizduota straipsnyje esančiame paveiksliuke.
vanduo4 2017-11-10 02:24
- Akupunktūra fiziškai žmogui padeda nukreipti mintis kita linkme ir taip atliekama emocinė/protinė higiena. Nuėmus iš organizmo stresą pasireiškia placebo efektas. - laikant jog dauguma mūsų problemų yra susikurtos, jų perteklius "perkrauna" organizmą ir prasideda ligos. Panašiai kaip DNR kaupiasi genų pažeidimai kol pasiekus kritinį jų tolerancijos lygį susergama vėžiu; - Blogiausias to scenarijus tas jog emocinė priklausomybė (susikurta problema) virsta fizine, ilgainiui vystosi neigiami organizmo pokyčiai, kol tai pasireiškia susirgimu. Pvz.: Migrena. Žmogus dėl kažkokių priežasčių patiria stresą. Stresas pasireiškia kraujo spaudimo smegenyse sukėlimu, kas ilgainiui ištampo kraujagyslių sieneles, todėl kiekvienas širdies dūžis sukelia tvinkčiojimą galvoje kas sukelia skausmą, o tai ir vadinam migrena. Užtenka surasti PSICHOLOGINĘ žmogaus streso priežastį ir migrenos kaip nebūta. 1. Dirbk vieną darbą vienu metu - sutaupysi laiko; 2. pasaulį mes suvokiame plokštumoje - nepastebimas atvirkštinis pasaulis eliminuoja problemos sprendimo galimybę; 3. išnaudok dėsningumas, bet ne tiesioginę konfrontaciją; 4. reakcija turi būti nuosekli - per didelis intensyvumas sunaikins tave patį; 5. Sprendimai priklauso nuo aplinkybių - tos pačios priemonės gali turėti skirtingą poveikį. Nesugalvojau realaus pavyzdžio. Gal būt vėliau.