„Kažkas atplėšė gabalą Marso ir kažkaip jį nugabeno iki Žemės“: sensacingas atradimas Kanados ežere, į kurį gydytis plūsta tūkstančiai žmonių  ()

Viename Kanados ežere aptiktas dar neregėtas radinys sudomino tūkstančius žmonių visame pasaulyje. Ilgą laiką buvo tikima, jog Marsiečių ežeru vadinamas vandens telkinys turi gydomųjų galių. Ežero vanduo buvo naudojamas gydyti karpoms bei kūno skausmams, artritui. Didelis ežeras susideda iš daugybė mažesnių įdubų, vasarą virstančių atskirais vandens telkiniais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, jog „Marsiečių ežero“ vanduo yra,kaip niekur kitur pasaulyje, prisotintas sulfatų, o jame rasti mikroskopiniai gyviai galimai egzistuoja ir Marse.

„Atrodo, kad kažkas atplėšė gabalą Marso ir kažkaip jį nugabeno 33 milijonus mylių iki Žemės“, – situaciją komentavo užkadrinis balsas.

Biochemikas Rollie Williamsas galvoja, kad ežero vandenyse rasti gyviai gyvena ir Raudonojoje planetoje. „Tai būtų nepaprastas atradimas“, – tikina jis.

Ežeras yra išskirtinis ir tuo, jog į jį niekas neįteka ir neišteka, jis neturi jokių srovių. Taip pat, jeigu pažvelgtumėte į ežerą iš aukštai, pamatytumėte, kad jo išvaizda taip pat yra unikali. Kiekviena įduba pasižymi skirtingomis spalvomis dėl skirtingų jose esančių druskų. Vietiniai tiki, kad tai ir kuria gydomąsias ežero galias.

Ypatingas ežeras video siužete

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()