Tyrimus atlikę mokslininkai kardinaliai pakeitė savo nuomonę apie miegą: „labai klysta tie, kurie galvoja, kad galima atsimiegoti po mirties“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-11-21 09:07
Toks pastebėjimas dar, tam kad suaktyvinti tą kūrybinį "problemų" sprendimą miego metu, rekia labai smarkiai galvoti ir bandyti permastyti visus galimus variantus prieš užmiegant apie užduotį/projektą/problemą kurį reikia įvykdyti/išspresti, po to visiškai nusiraminti ir užmigti. Pabudus galva bus kaip "naujas popieriaus lapas su ant jo užrašytu" optimaliausiu sprendimu/atsąkymu. Dar esu pastebėjęs, kad jei ignoruoti ir negalvoti apie užduotį/problemą prieš miegą tada ir atsakymo nebus ryte, nes gaunasi kažkas panašaus taip lyg nebuvo ir uždavinio. Ne veltui sakoma rytas protingesnis už vakarą.
KęstutisPe 2017-11-21 23:33
Miegas! Miegas! Miegas! Gražūs ir protingi esam išsimiegoję
SaMaras 2017-11-22 10:18
baxuriux, kaip ir viskas teisinga.. tik vat kaip nusiraminti dar prieš didelio sprendimo priėmimą/ sprendimo ieškojimą... nes neįvykdžius šito punkto, dažnai būna, kad "procesorius" susikoncentruoja į gautus "skaičiavimus" ir normaliam OS darbui nebeužtenka sistemos resursų... ir atsikeli ne tik su ta pačia problema, tik kad dar ir su maišais paakiuose..