Evakuacija po branduolinės elektrinės sprogimo yra beprasmiška? Palygino, kur saugiau gyventi – Černobylyje ar Londone (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2017-11-30 13:05
Bullshit! reik likti gyventi (net jei esi visai jaunas) ir atisakyti vaikų? Ar apsigimimų nuo šiol nebebus, tik pats gyvensi 9mėn trumpiau?
Wolfy 2017-11-30 14:12
Straipsnis apie tai, kad galima pataupyti žmonių sąskaita, nes juk kas čia tokio, kitur galbūt irgi trumpiau gyventų. Kažkokia nesąmonė, kas norėtų gyventi radioaktyvioje vietoje, ogi, niekas. Be to, jeigu ir paliktų ten žmones gyventi, tai vėliau be šansų ten išeitų parduoti savo NT. Tai, žmonės ne tik sveikatos prasme praloštų, bet ir ekonomiškai.
zet 2017-11-30 15:41
prie gyvenimo trukme ir sveikata. Pvz galimybe susilaukti vaiku? Ar kitos ligos?
AAA000 2017-11-30 15:52
tiesiog nukast zemes pavirsiu ir sunaikint visokia mediena matyt pigiau. ten juk ne atomine bomba sprogo, o tik radiodaleliu tarsa. bet palikuoniu apsigimimu tai matyt aiskiai neiskaiciavo. kas liecia Anglija, kiek skaiciau ten visa sala svino dirvozemy daug naturaliai. grybai pvz ten nuodingesi naturaliai nei pas mus. dregmes daugiau. ju pacios aplinkos salygos prastesnes net nei pas mus, tiesiog jie turtingesni ekonomiskai. taigi lygint nelabai korektiska. pati radioaktyvi tarsa nevienodai plinta. pas mus labai rizika uzterst vandeni, nes gyvenam ant vandens baseino. o kokiuose labiau kalnuose ir uolynuose isvalyt butu pigiau nes tik pavirsine tarsa.
agentxio 2017-11-30 23:47
toks dalykas kaip radijacija neegzistuoja ,jau tai senai irodyta, branduolines fizikos mokslininko Galen Winsor ,jis maudesi atominio reaktoriaus vandeny ,valge prisodrinta urana ir isgyveno virs 90 metu ...cia tik dar vienas budas, istraukt pinigus is visokiu lengvatikiu