Kaip naciai vykdė rasinę higieną ir „gerino“ vokiečių tautą: žmones naikino šimtais tūkstančių, tačiau idėjos autorius iš tikro buvo visai ne Hitleris ir net ne jo partija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-01-20 14:32
- Tai nacionalizmas Vokietjoje buvo Hitlerinė psichozė ar nacionalinis reiškinys? - Kažin kaip vertinti Stalino laikų ir aplamai Rusijos - "neturintis Pasaulyje analogų" - hipotezę? - Kodėl Biblijoje sakoma jog žydai yra išrinktoji tauta ir ką tai reiškia likusiam pasauliui? fizinis (teroristų) naikinimas, socialinė selekcija (demokratija, komunizmas/diktatūra), religiningumo (krikščionybės/islamo) plėtra ateistų sąskaita?
kiesza 2018-01-20 20:04
Eugenika ir rasizmas nėra vokiečių išmislas. EUgenika pradėta taikyti JAV kada prostitutės ir alkoholikai buvo sterilizuojami tikintis, kad negamins nesveikų kūdikių. Kodėl tokia mada persikėlė į senąjį žemyną galima tik spėlioti
daynewss 2018-01-21 15:19
Man šis straipsnis kažkuo primena naująją pensijų kaupimo "patobulinimą" - kažkokie degenerai, esantys valdžioje, pasakė, kad nuo šiol sistema bus socialiai atsakingesnė ir nukirto išmokas į privačius pensijų fondus.
vanduo4 2018-01-21 16:38
- Jie nenukirto, jie atvirai pasakė jog tokie pensijų fondai yra didelė grėsmė žmonių santaupoms - jie gali prarasti viską, todėl tokio tipo fondus ir uždraudė jau jeigu taip sakai; - Beje, tau niekas nedraudžia investuoti savarankiškai į tuos fondus. Valdžia tiesiog juos pašalino iš ale saugių pensijos investicijų sąrašo, nes realiai bankai rizikavo visais žmonių pinigais, prisdengdami ale saugiomis investicijomis.
wilkas 2018-01-21 22:38
Dar nepaminėta, kad tie išrinktieji psichiatrai myriop siųsdavo net nematę paciento, pagal atsiųsta paciento apklausos anketą. Be to, myriop pacientus siuntę psichiatrai po karo daug metų buvo Vokietijos psichiatrų asociacijos prezidentai, psichiatrijos ligoninių vadovai, vaikų klinikų vadovai ir pan. Iš jų tik vienas apkaltintas karo nusikaltimais ir nusižudė, o baisiausi sulaukė ramios gilios senatvės. Eugenikos apraiškų pilna visame pasaulyje, nes pas jos pradininką mokėsi studentai iš JAV, Azijos, Rusijos.