Gydytojai perspėja būsimas mamas vengti vieno labai žalingo įpročio - 70% į tai nekreipia dėmesio, tačiau pasekmės pasimato iš karto ir jų nuslėpti neįmanoma (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2018-01-26 12:08
as dalyvavau gimdime. Gimes kudikis reke. Zmona isvis nevartoja alkoholio ir neruko. Tai pagal si straipsni kudikis reke, nes jam "jam toliau norisi alkoholio"? Briedas visiskas. Manau kudikis rekia, nes jam gimdymo metu transformuojasi galva, pajuda galvos kaulai, atsiranda daznai hemotomos, sumusimai, issinarinimai. Kudikis patiria gimdymo metu dideli spaudima bei soka. O jei dar naudojamos vakumines pompos ar kitos primones... Plius turi instinkta rekti. Didesnis gebejimas rekti issivystes su didesne galimybe isgyventi, jis labiau pranesa apie save ir labiau issireikalauja demesio. Gal ir yra tokiu atveju, apie kuriuos cia raso. Tik straipsnio pradzia bai BRIEDAS VISISKAS. Negaliu pakesti PRISTUMTU straipsniu, nulis mokslines reiksmes. Kelios citatos apie kelis neaiskius tyrimus ir is to daromos absoliucios isvados.
sub 2018-01-26 13:51
Temos pratęsimui: https://www.youtube.com/watch?v=SCAJc1jgWpo
mindaugas1989 2018-01-26 20:46
geriau susiraskit video devyni nestumo menesiai lemtingi pokyciai tai ten viskas puikiausiai isdestoma o seip jei planuojat vaika tai aplamai organizmas turi issivalyti tai apie 2 menesius negalima gerti nes alkoholio pazeisti spermotozoidai ar kiauselastes turi atsigaminti nors moters keuselastes nelabai jau atsistato o seip tai pirmosios nestumo savaites ir yra lemiamos organizme negali trukti mineralu tad reikia maitintis labai yvairiu maistu labai svarbu daug darzoviu ir dar papildomai gerti folio rugsties jei organizmas gauna daug mineralu reskias vaikutis gali normaliai vystytis ta ir sako tame filme visada galvojo kad genu neina pagerinti bet papildzius organizma trukstamais mineralais blogieji netaisyklingi genai nusesta zemyn o gerieji pasilieka tad pamastykit apie tai svarbiausia pradziu pradzia o niekas apie tai negalvodavo mano tevai taip dare ir as taip darysiu tokie posakiai visai nejuokingi
zet 2018-01-27 01:06
o medicinoje moko to, kaip "gerieji" genai iskyla, o blogieji "nuseda" nuo mineralu?
silicon 2018-01-28 03:03
Čia labai siaurai paaiškinti padariniai. https://www.youtube.com/watch?v=lShrISley4E šioje dokumentikoje tai paaiškinama daug plačiau.