Mokslininkai pagaliau surado medžiagą, kuri sveikąsias organizmo ląsteles paverčia vėžinėmis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-02-06 09:11
gali but labai perspektyvus atradimas.
daynewss 2018-02-06 09:19
Gan senokai mokslininkai teigia, kad cukrus susijęs su daugybe ligų, tiesiogiai ir netiesiogiai, tame sąraše yra ir vėžys. Atrodo, kad gamtoje yra paslėpta šimtai, o gal ir daugiau, evoliucinių saugiklių - cukrus, alkoholis, narkotikai, genetika, virusai, bakterijos, kataklizmai... Tie saugikliai, ar kliūtys, yra tam, kad laikui bėgant išsivystytų stipriausia gyvybės forma, o silpnesnius išnaikintų.
Shinigami 2018-02-06 09:41
Klysti. Stipriausių nėra. O jei paprasčiau, tai stipriausi yra tie kurie greičiausiai gali prisitaikyti prie pasikeitusių sąlygų. Pav. virusai, bakterijos. Juos žmonės naikina visokiais būdais, kokius tik sugalvoja, bet nesunaikina. Nes virusai ir bakterijos greitai prisitaiko prie pakitusių sąlygų. Žinoma, tai yra biologinis prisitaikymas, o protingos gyvybės formos turi intelektinį prisitaikymą. Kai naudodamos savo intelektą prisitaiko prie įvairiausių gyvenimo sąlygų. Žmogus dabar gali gyventi bet kurioje žemės vietoje. Greitai galės pradėti kolonizuoti ir kitas planetas O vėžį sukeliančių medžiagų yra šimtai ar net tūkstančiai.
AAA000 2018-02-06 09:48
man atrodo maisai priezasti su pasekme vietomis. ne pats cukrus tiesiogiai sukelia, o greiciausiai jo perteklius ar cukraus rusiu ivairoves trukumas. gal net ne sukelia - o tik skatina salygas. svarbu, kad atrado mechanizma. ar viena is ju. cia dar gali tekt nemazai irodinet... ir sekantis etapas - gales isikist i mechanizma tiesiogiai - jei sugalvos kaip. paprastai pritaikomu budu jau buna prigalvota. svarbiausias dalykas cia - kad suprato veikimo principa.