Ar daug žmonių visą gyvenimą praleidžia be sekso? Kai kurios garsios istorinės asmenybės mirė taip ir nepatyrusios kūniškos meilės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-03-06 22:16
Seksas nėra "" egzistuoja realybėje. Taip kad tai kas kažkam yra "normalu", tai dar nereiškia jog kitiems tai yra priimtina ar apskritai reikalinga.
ArtVrb 2018-03-07 00:31
Kaip galima mirti be sekso ? Nesamone kazkokia
kernel_panikuoja 2018-03-07 08:21
Priklauso nuo "normalu" apibrezimo. Mazu maziausiai yra socialine, teisine/moraline ir moksline/inzinerine norma, jos nebutinai yra tapacios tam tikram kontekste ir ju rysys su naturalumu nera toks pats. Tarkime, siamo dvyniai ar vaikai sergantys veziu yra naturalu, ir jie nera kazkokie "nenormalus socialiai/moraliai, verti buti "prastesniais zmonem"", taciau tai nera normalu medicininiu poziuriu.
vanduo4 2018-03-07 14:59
: Tavo nuomonė yra "Natūrali" reikalo nesuvokiančių žmonių tarpe, tačiau nebūtinai "Normali" platesniame sąvokos suvokimo kontekste.
kernel_panikuoja 2018-03-07 15:18
Tu kalbi apie socialines normas. Yra normu, kurios neturi nieko bendro su daugumai priimtina nuomone, nes jos reiskia kazka kita, kitame kontekste: https://en.wikipedia.org/wiki/Normal O tu mazdaug sakai, kad visos normos/normalumai yra nuomone, kas yra nesamone.
SaMaras 2018-03-07 21:28
Gimti be to, kaip ir nelabai.. o mirti techniškai nėra sudėtinga..
vanduo4 2018-03-08 02:53
- Aha Donskio didingasis riteris miręs, o nevykėliai kuria evoliuciją.
kernel_panikuoja 2018-03-08 08:03
Vel tu su savo sapalionem be rysio... As tau jau trecia karta sakau, kad normos yra NE TIK socialines/moralines, o visa kruva kitu (net linka numeciau). O tu sakai, kad visos normos yra tokios pat, kas yra objektyviai neteisinga. Ketvirto kart nekartosiu, jei paciam nedaeina, kad nusisnekejai is logines puses. "Normalu(i/us/usis)/norma" yra naudojama ivairiose mokslo sakose ir ten turi konkrecias prasmes, o tu kaip eilinis protu nepasizymintis leftist'as sakai, kad mokslas turetu atsisakyti savo naudojamos savokos tam, kad socialiam kontekste kazkokie zmones "jaustusi geriau". Man pasakymas "nenormalu" nera emocinis, man reiskia, kad kazkas neatitinka tam tikro parametro/funkcijos/rezimo ar dar kazko, kas yra specifikuota to pasakymo kontekste. Jei uzkurus automobili, prie laisvu apsuku jis dirba ne ~1000rpm, o ~5000rpm, tai reiskia jis dirba nenormaliai, ne taip, kaip suprojektavo inzinieriai. Reikia debug'inti priezasti ir ja spresti. Cia ne nuomone, jis objektyviai konsensusu dirba nenormaliai. Jeigu tau asmeniskai tai yra "emocine savoka, siejanti pykti", tai as tau galiu tik dar karta patarti susirupinti galva Mokslas apskritai netyrineja ir ypac neapibrezineja, kas yra normalu socialiai (nebent kokia socialogija, kuri yra ne mokslas, o kazkokia chuinia), jie sia savoka naudoja savo kontekste pagal savo apibreztis. "Naturalu" savo bendraja prasme apskritai yra nereikalinga pertekline informacija, nes ir taip savaime aisku, kad viskas, kas egzistuoja fiziniame pasaulyje, yra naturalu. Jos siauresnes prasmes daugiausiai naudojamos lyginant gyvaja ir negyvaja gamta, arba laboratorines/dirbtinas ir lauko salygas. Tu kazko matai tik butent socialini konteksta, ir uzsimerki i visus kitus. Daugiau sia tema neturiu ka pasakyti, gali toliau pavaryt savo filosofini kratini, kaip jau esu rases - man netrukdo
vanduo4 2018-03-08 12:16
- Kvailį tu. Visos normos yra sukurtos subjektyvaus žmogaus mąstymo - paklausk vilkų kokios jų normos, lunatike tu. O meškos turi normas, o kaip dėl žaibo - jis irgi trenkia tik negerus vaikus? - Beje aš niekur nesakiau jog normos tik socialinės. Aš tik paaiškinau iš kur jos atsiranda, nes net to tu nesupranti. Geriau tu domėkis fizika ir nelįsk į tą sritį kurioje tu absoliučiai BUKAS. hi hi ha ha Daugiau nieko nesugebi hi hi cha cha. Savo intelektu besimėgaujantis kvailys. Jokio kritinio mąstymo. Nesugeba kritiškai įvertinti net to, ką kalba. - Įtariu jog mano komentaro net neskaitei tik užmetei akį į pirmą mano teiginį, kuris neatitinka tavo pozicijos ir toliau mali š.
vanduo4 2018-03-08 16:12
- Būtent dėl perteklinės informacijos vietoj "natūralu" naudojamas "Normalu" ir moksliškai tai pagrįsta. - Tačiau visuomenėje žodis "normalu" turi gana plačią emocinę prasmę, o ne vien tik susiaurintą mokslinę išraišką. - Būtent todėl ir sakau jog moksliniuose straipsniuose ši sąvoka neturėtų būti naudojama kur galimos dviprasmybės. - O konkrečiai šiame straipsnyje, rašytojas pateikia jog neturėjimas sekso yra nenormalu. Tu mokykloje pasakyk daunams jog neturėjai sekso, tai tave išjuoks. O toks kvailas Kernel dar ir moksliškai šias patyčias įrodys jog tai nenormalu. - Ar dabar supranti kaip stipriai skiriasi, tų pačių sąvokų naudojimas tiksliuosiuose moksluose ir visuomeniniame gyvenime? Hi hi cha cha. Klounas tu ne ekspertas.
JJameson 2019-06-04 10:24
As ir iki 22 bijojau merginu, galvojau mergina pasirodys pati, nors aisku to niekada neivyko. Kazkaip palengvejo kai praradau nekaltybe su prostitute, nors ir po 8 metu tas bendravimas netapo labiau lengvesnis.
sangvinic 2019-12-09 20:02
Komentaruose susigincijo du negave sekso gyvenime. Vyruciai, jus turite vienas kita Ir tai siais laikais norma
sub 2019-12-11 14:19
Rankos pagalbą nepavadinčiau seksu - žmogau. Tavo komentaras nei normalus nei natūralus, visiškai atspindi sangviniko paviršutinumą.