Mičigano universiteto mokslininkų tyrimas rodo, kaip lengvai vyrai gali suvilioti moteris: nereikia daug pinigų, tereikia žinoti kaip juos tinkamai išleisti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-05-10 08:29
Moterys žmogų vertina pagal išvaizdą. Pažiūrėkit kaip praeidamas žiūri į ją, o ji mesteli žvilgsnį į tavo batus Šitas man labiausiai sukelia šypseną. Gali būti turtingas vidumi ir finansiškai, bet jei tavo skudurai nėra prašmatnūs buvusiose slavų įtakos teritorijose mergą pakabinti bus misija neįmanoma. O jei esi bomžiukas su gerų brand'ų skudurais iš Humana ir apsipilsi kibiru kvepalų, tai Moscow krasavos tavo. + turint bent kiaulę, tai merga tavo bus, o jei dar naujesnį bemsą - galėsi rinktis iš kelių. Px, kad bemso padangos plikos, nes nėra pinigų net naudotom 17' padangom ir mašina registruota mamos vardu, nes praktiškai ji tą mašiną ir nupirko + draudimas 4 kart pigesnis. O jei rimtai, pažiūrėkit į Jobs'ą, Gates'ą, Branson'ą - jokio kičo, gal tik laikrodis. O dabar pažiūrėkit į tą durnelį, kur kriptovaliutom prekiauja. Ką jis, ką selas - dvasiniai invalidai.
AAA000 2018-05-10 09:00
panasu tau retai duoda
sub 2018-05-10 11:53
kukulis4 2018-05-10 23:50
Nemanau, kad viska reiktu uzmaut ant vieno patterno. Visiska tiesa, kad yra tokiu moteru, kurioms materialines vertybes yra absoliuciai viskas. Taciau vyrai neturetu but tokie naivus, manydami, kad suras ta savo 'true love' sededami ant sofos ir maukdami aliuka (aisku buna ir tokiu atveju, nu bet retai). Realiai, didziaja dauguma atveju moteris renkasi vyra, kuris yra stiprus jos aplinkoje. Ir ta stiprybe suvokiama skirtingai, velgi, priklausomai nuo aplinkos. Tai gali buti tiek fizine jega, tiek finansiniai pajegumai. Savo ruoztu, mes, vyrai, renkames moteris pagal savo kriterijus, ir didziaja dauguma atveju, jeigu tai ne moteris vienam vakarui, vengiam tokiu, kurios koncentruojasi i del ju isleista pinigu kieki. Ane?
VytautasK 2018-06-12 18:25
Moteris gali sakyti, kad pinigai nerūpi, bet VISADA atkreips dėmesį į turtą. Gal ne iš karto, gal po gana ilgo laiko, bet būtinai apie turtą ir pinigus primins Taip jau yra, taip jos sutvertos, kad ir ką sakytų. Senovėje svarbi buvo fizinė jėga, dabar jėga slypi finansuose, o moteris jėga traukia. Tai nėra nei labai blogai, nei gerai, tiesiog taip yra.