Kodėl galvijų ūkiai dažnai laiko ir porą asilų? Pasirodo, tikrai ne paglostymui ir tikrai ne vežimų tempimui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-05-17 16:12
Ąsilas yra ąsilas, lygiai kaip čiukčia yra čiukčia. - Buvo nutikimas rusų armijoje. Pastatė čiukčią sargyboje. Naktį ateina generolas patikrinti kaip čiukčia budi, ar nemiega. - Čiukčia surinka: "Stok. Šausiu." - Generolas sako: "Čia aš, tavo generolas"; - Čiukčia surinka: "Man pochui kieno tu generolas. Koks slapyvardis?"; - Generolas atsako: "Koks dar slapyvardis? Čia tavo generolas Petrovičius"; - Čiukčia surinka: "Paskutinį kartą sakau, guli ant žemės arba nachui nušaunu"; - Generolas pasiuto, pradėjo rėkti; - Čiukčia paleido seriją generolui po kojomis. Generolas tik slumšt snukiu ant žemės. Guli, nejuda, kelnės pilnos. - Kitą dieną atvažiuoja vyresnybė, vykdys slaptą patikrinimą. - Generolas sako: "Šiandien negalima vykdyti patikrinimo"; - Vyresnybė sunerimo: "Kas čia per biespriedielas? Atsisakai vykdyti vyresnybės nurodymus?" - Generolas atsako: "Tikrai neatsisakau, bet šiandien negalima, čiukčia tarnyboje" - Vyresnybė pasiuto: "Koks dar čiukčia?"; - Generolas sako: "Eikit, patys pamatysit"; - Po kiek laiko vyresnybė grįžta, visi perbalę. Sako: "Nu ir nachui debilas. Bet gerai dirba, tegu stovi tarnyboje".
SaMaras 2018-05-17 17:05
Na sori.. bet čia čiukčios „čiukčiškumo“ nematau.. čia kaip su super vairuotojais.. jei eismo taisyklės numato, kad eismas toje atkarpoje turėtų vykti x greičiu, bet ateina egzpertai ir aiškina kad x+50km/h taip pat yra saugus o jie tai įvertina ir vadinas tai yra galima atsižvelgiant į sąlygas... jei nepažinai iš isvaizdos, vadinasi turi prisistatyti, turi žinoti slaptažodžius xujažodžius ir visa kita.. jei slaptažodžio nežino.. arba paimtas į nelaisvę ir jam grasina iš atstumo ginklu.. jis gal specialiai sako neteisingą slaptažodį..
Kirtiklis 2018-05-17 19:04
O kuo susiję yra čiukčia ir straipsnis apie asilus? Kad abu saugo? Ar tik off'topic įvartei, nes tiesiog tau pasirodė kad bus smagu po anekdoto.
technologas 2018-05-17 20:41
https://en.wikipedia.org/wiki/Chukchi_p ... h_Russians
vanduo4 2018-05-18 00:44
Apie ką tu čia šneki? Anekdoto nesupratai? Prie ko čia eismas, avarijos, slaptažodžiai?
Kyborg 2018-05-19 15:08
Ties kuria vieta čia anekdotas? Kad čiukčia nepažeidinėja taisyklių tai turėtų būt juokinga? Keletas trumpų "anekdotų" specialiai tau: Jonas cigarečių nusprendė nusipirkt paduotuvėje, o ne pas Petrą baltarusiškų. Jonas važiavo laikydamasis kelių eismo taisyklių. Jonas rado piniginę, tačiau ją grąžino savininkui. Raitaisi iš juoko turbūt susirietęs? Rusiško mentaliteto atstovui kuriam įprasta vogt, nesilaikyt taisyklių, tavo "anekdotas" gal ir juokingas, nes jis nesupranta, kad taisyklių privaloma laikytis. Tačiau normaliam sveiko mąstymo asmeniui tokie "anekdotai" geriausiu atveju sukelia gailestį juos pasakojančiam žmogui.