Palydovų duomenys rodo, kad Rusija, Kinija ir kitos valstybės mausto pasaulį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2018-05-24 10:37
Na man irgi keistai atrodo rusų pareiškimai, kad sankcijų metu ale ekonomikai nekažką, bet aukso atsargos baisiai jau didėja. Toks jausmas, kad įtikinamai neišeina parodyti, kad ekonomika auga, tai bandoma pavaizduoti, kad negerėja situacija, arba gerėja bet per mažai vien dėl to, kad "kaupia atsargas" Iš kitos pusės autoritariniuose/totalitariniuose režimuose tai nieko nestebina.. bet kai PVZ Graikijoj pateikinėjo ką norėjo...
Niemand 2018-05-24 10:51
Nieko nuostabaus su auksu, jie gi jį išgauna, o ne perka. Vieni didžiausiu aukso išgavėju.
HardAxe 2018-05-24 12:07
demokratinėje valstybėje augant ekonomikai plečiasi infrastruktūra, žmonės gyvena geriau, statosi lemputes kieme, etc... o komunistai net ir gaudami 3x daugiau įplaukų gali patys nuspręsti, kur ir kaip jie pinigus investuos. Gali būti teisingi skaičiai, tiesiog kiti prioritetai.
amas 2018-05-24 14:24
Būtent aukso atsargas jie gali ir karo salygomis didinti, vergai gi ir už kasnį maisto dirbs. O apšvietimas tai visai kažkokia nesamonė. Priklausomai iš kur tas bvp, jei tarkim iš naftos ar kitų iškasenų, tai kam tas apšvietimas, arba jei fabrikų darbuotojai dieną naktį lindi fabrikuose ir pramogauja prie televizoriaus.