Iš papildų ir vitaminų jokios naudos? Rezonansiniai tyrimų duomenys nepatiks prekybininkams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerkus 2018-06-09 21:41
Kažkada seniai per žinių radiją buvo laida apie papildus ir kalbėjo gydytojas dirbęs pokarinėje Lietuvoje. Tai iki dabar atsimenu jo pasakymą, kad "aš net po karo nesusidūriau su skorbutu, vadinasi net tada žmonės gaudavo pakankamai arba beveik pakankamai, nes skorbutas pirmas vitaminų trūkumo požymis, tiksliau vitamino c". Manau, kad papildus galima vartoti jei yra didelis fizinis krūvis ir jei maitinimas nesubalansuotas, tada papildai tikrai gali padėti atsistatyti organizmui. Gyvenant eilinį, nejudrų gyvenimą, papildų nereikia.
amas 2018-06-10 10:28
Kas par debilas straipsnio pavadinimą rašė? Paprastai žmonės vitaminus ir vartoja ne dėl baimės numirti ar infarkto rizikos. Raumenų mėšlungis magnio papildai, paprastai padeda iškarto ir kelių tablečių užtenka ilgam. Skorbutas jūs gal kvanktelėjot, galėtu pasireikšt gal tik gyvenant atsiskyrus, kaip ir seniau jūriaiviai, greičiau numirtumėt nuo paprasčiausių sezoninių peršalimo lygų, nes imunitetas nusilpęs. O multi vitaminai padeda 100% to išvengti. Tik jau nereikia čia paisyt, kad visko iš maisto galima gaut, kad ir to pačio D žiemą, ipač mažiem vaikam. Aišku nereikia ryt tabletes nuolatos!
Aurelijus123 2018-06-10 14:56
ka cia grybauja, kur dokumentai pdf formate apie daryta tyrima? Man sirdis permusinejo, nes padarius tyrima buvo permazas kiekis kalio(sportininku liga, nes isprakaituoja mineralus), o pradejus gerti papildus uz keliu savaiciu padarius tyrimus pas kardiologa, sirdis veike kuo puikiausiai
amas 2018-06-10 18:06
Jo ipač mineralai, daugiau gertiant vandens, viską išplauna
daynewss 2018-06-11 13:47
Kas nesusidūręs, tas gali pezėt, kad papildai nieko verti, pinigų melžimas, farmacininkų sąmokslas ir t.t. Asmeniškai aš susidūręs su kai kuriais vitaminų ir mineralų trūkūmais, bei papildų vartojimo pasekmėmis. Vertinant laboratorinių tyrimų duomenis. Vienareikšmiškai - poveikis teigiamas. Tiek jau minėti širdies permušimai, nes sportas nesvetimas, tiek emocinė būklė ir pan. Kolegų minėtas kalis/magnis, o apie vitaminą D geriau išvis patylėti. Jo 90% Lietuvoje gyvenančių nesukaupia žiemai ir jau rudenį organizmas pajaučia jo stygių.