Keistas eksperimentas, kurio šiandien niekas nekartotų - beprotiško malonumo mygtukas ir netikėta pabaiga: negi mokslininkui pavyko išgydyti homoseksualumą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2018-06-11 15:09
Homoseksualumas daugelį atvejų, manau, susijęs su tuo, kai moteriška siela pavyzdžiui patenka į vyrišką kūną ir tada tokį žmogu pradeda traukti, vyrą pavyzdžiui, būdingi moterims, dalykai (kiti vyrai ir noras rengtis ir būti moterim). Tai yra išbandymas, nes pereitame gyvenime žmogaus sieloje buvo dideli nukrypimai nuo normos, ir jeigu žmogus elgsis pagal savo kūno liniją (tai yra jei moteriška siela vyro kūne ir toks žmogus elgsis kaip vyras, tai yra nesantykiaus lytiškai su vyrais, o kurs normalią šeimą, nešios normalius vyriškus drabužius, nekeis sau lytinių organų, tai yra stengis gyventi vyro gyvenimą), tada tie nukrypimai pradės taisytis, trintis sieloje (ir sekančiame įsikūnijime sielą grįž į savo lyties kūną, nes vyro ir moters sieloje yra tam tikras skirtumas įdėtas, jos (sielos vyro ir moters) kažkiek skiriasi), o jeigu jis pradės keisti savo lytinius organus medicina ar dar kažką nebūdingo daryti savo kūno atžvilgiu, tai jis pradės tik stiprinti šiuos nukrypimus ir ateityje (kitame kūne) lauks dar sunkesnis išbandymas.
Tester 2018-06-11 15:59
Tipinis maginio mąstymo pavyzdys.
UTF16 2018-06-11 17:32
Nelabai aiškus minties šuolis – nuo smegenų makalavimo elektrodais prie prostitučių. Tai tyrimo esmė turbūt ta, kad kai žmogui žiauriai malonu, jis pasirengęs permiegoti su pirmu (-a) pasitaikiusiu (-ia)?
kiesza 2018-06-11 18:23
Vistiek tai yra sutrikimas, nukrypimas, anomalija, patalogija ? Tiesiog nenormalu ir negatyvu, nes homoseksualumas netęsia giminės ir veda į susinaikinimą, jai homoseksualai galėtų gimdyt vaikus nematyčiau problemos. Tačiau kodėl kuomet tradicinė šeima augina 3 neklaužadas, aukoja savo pinigus, laiką, sveikatą, gražiausius metus, kad pratęstų giminę, bei užtikrintų šviesią valstybės ateitį. Homoseksualai tiesiog mėgaujasi gyvenimu, reikėtų jiems uždėti senbernio mokestį, gautas pajamas padalint šeimoms. Ir pastebiu tendenciją, kad homoseksualai traukia į megapolius, nes kaimuose apie juos nei girdėti, nei matyti..
Robkinas 2018-06-11 19:30
Ne visi nori tu vaiku, ne visi sutverti juos auginti, ir ne visi ju gali tureti. Kalba eina apie hetero. Kas liecia homo, jie irgi, kai kurie labai nori auginti vaikus. Tai apie kokius cia mokescius pezi?
Hmz 2018-06-11 21:02
Asmeninė patirtis?
Hmz 2018-06-11 21:12
Tu žalio supratimo neturi, kaip gyvena homoseksualūs žmonės ir kokio šiaudo jie griebiasi, kad galėtų auginti vaikus. Aš linkiu pačiam ilgo ir nenuobodaus tokio "mėgavimosi gyvenimu", nes durnumas turi būti baudžiamas, kad durniai nebenorėtų būti tokiais kaip tu.
Azys 2018-06-12 07:55
pagal mane neteisingai eksperimentas buvo atliktas. Imant analogiją su pelėm, malonumų centrą elektra stimuliuot reikėjo būnant/santykiaujant su moterim, kas ilgainiui turėtų sukelt priklausomybę, tik abejoju ar tai būtų išgydę, dabar priklausomybė irgi traktuojama kaip liga, kurią galima pagydyt.
kiesza 2018-06-12 11:43
O kodėl tamstelė taip karštai reaguoji ? Ant žaizdos užlipau ? Aš pasakiau kodėl nepatinka taviškiai ir tu neturi galios pakeisti mano prigimtinio įsitikinimo, kaip ir prigimtinių instinktų, man visada nukrypimas nuo normos bus nenormalu, nors ir visas pasaulis tai teisins
Ar_as? 2018-06-12 11:58
O normas tvirtini tu? Aš pavyzdžiui turiu normą, kad visus labai linkę pagydyti ir sutrikimus konstatuoti egzemplioriai yra nenormalūs. Mano toks prigimtinis įsitikinimas, kad tavo tipo kompensaciniai socialinių/rasinių/seksualinių grupių niekintojai tokiu būdu maskuoja savo nepilnavertiškumo kompleksą ir fobijas. Sveikam žmogui toks poreikis nekyla, todėl jis geba būti indiferentiškas aplinkybėms, kurios jo neliečia.
UTF16 2018-06-12 12:40
Niekas neturi galios išgydyti imuniteto faktams ir neaišku, kodėl kažkas turėtų imtis lopyti švietimo sistemos spragas, dėl kurių žmogus ateitų į viešą diskusiją su nuostata: „Kad ir ką besakytum, aš vis tiek laikysiuosi savo“. Nes vienintelė priežastis, kodėl anie tau nepatinka („mėgaujasi gyvenimu“ ir „neaugina kaime vaikų“), atsiranda tik todėl, kad TU jiems neleidi su savo prigimtiniais įsitikinimais, TAVO prigimtinių ir nepajudinamų pažiūrų žmonės juos verčia bėgti iš kaimų ar gyvenant kaimuose niekam nesirodyti ir priiminėja įstatymus, dėl kurių jie net ir labai norėdami negalėtų auginti vaikų. Tavo prigimtiniai įsitikinimai ir yra tavo minėtų problemų priežastis. Tau buvo paaiškinta, kad tavo parašyti teiginiai apie mėgavimąsi gyvenimu yra faktiškai klaidingi. Niekas neturi galios pakeisti šitų tavo įsitikinimų, bet ką šiuo atveju padaryti galima, tai paprašyti bent jau nerašinėti tokių dalykų viešai.
kernel_panikuoja 2018-06-12 13:18
Tu painioji socialine norma su kazkokios srities norma. Grynai statistiniu poziuriu tai ir buti kairiarankiu ar raudonplaukiu yra nenormalu, taciau tai nereiskia, kad tokie zmones yra nenormalus kaip visuomenes nariai, ar kad jie teisiskai/socialiai/ekonomiskai turetu buti traktuojami kaip kazkokia prastesne rusis.
Gitana69 2018-06-12 13:29
„Tai buvo kiti laikai ir homoseksualumas dar nebuvo tapęs visuomenės norma“. Ar tikrai norma?
Kirtiklis 2018-06-12 15:00
Homoseksualus Veganas, būtų tikra bomba Lietuvos padangeja. O šitie clikcbaitiniai straipsniai lyg brangakmeniai, kur gyvastį palaiko ir susilaukia belekiek dėmesio. Lol.
Andraika 2018-06-12 15:40
ko nors mėgt arba nemėgt yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas.
Ar_as? 2018-06-12 15:53
Būtent. Jei kažkam patinka tos pačios lyties asmenys, tai yra jų reikalas, ne tavo, ne mano, ne kokio kito naujos veislės neosocialnacionalisto.
Andraika 2018-06-12 16:05
va va. ir nereikia bliaut iš tribūnų, kad man tai turi patikt ir atrodyt normalu. nes tai jau yra asmeninis mano reikalas. ne tavo ir ne kitų.
Pilkasis 2018-06-12 18:11
Normas tvirtina dauguma prieš mažumą, deja taip yra, patinka tau tai ar ne. Homoseksualumas turi net savo kodą TLK kodų lentelėje: F65 - Seksualinio pasirinkimo sutrikimas. Visi sutrikimai gali būti gydomi priklausomai nuo galimybių ir pačio paciento norų. Gal tau pasirodys keista ar neįtikima, bet žmonės turi polinkį padėti kitiems ir noras išgydyti serganti atsiranda iš prigimties. Tarkim žmonės, kurie šiais laikais bando sukurti valdomus galūnių protezus tau taip atrodo nenormalūs? Bet esmė ne tame, aš visus žmones veganus, vegetarus, plokščiažemininkus ir homoseksualus priskiriu tai pačiai grupei. Ne dėl to, kad jie "nenormalūs", o dėl to, kad jie kiša savo įsitikinimus ar idėjas kitiems. Ir kartais tas kišimasis tikrai sunervina. Pvz. yra veganai, kurie maitina katiną ar šunį tik daržovėmis, nors gyvūnas iš prigimties yra plėšrūnas, ar tai yra normalu? Tokį patį požiūrį turiu ir į homoseksualų šeimas su vaikais. Viskas yra gerai tol, kol kitų beprotybė nepradeda liesti kitų nekaltų individų.
UTF16 2018-06-12 18:48
Kokie sutrikimai žymimi kodu F66? Tai neužtikrintumas dėl seksualinės orientacijos (kuri gali būti homoseksuali, heteroseksuali ar biseksuali), problemos užmegzti santykius dėl seksualinės orientacijos, nepasitenkinimas seksualine orientacija ir bandymai ją pakeisti. Taip, siekis pakeisti homoseksualią orientaciją į heteroseksualią yra psichinis sutrikimas, žymimas kodu F66.1.
Transhuman 2018-06-12 18:55
Nejau užgavo koks nors homoseksualas? Ir kas blogo, jeigu vaikas auga homoseksualių asmenų šeimoje? Vaiko lytinės orientacijos nepakeis augimas homoseksualių asmenų šeimoje kaip jos nepakeičia berniuko augimas vien tik su tėvu ar mergaitės su motina. Bet tokiems vaikams būtų sunku Lietuvoje. Ne todėl, kad šeima kažkokia tai "nenormali", o todėl, kad aplinkiniai iš tokių tyčiotųsi, nes auga homoseksualių asmenų šeimoje. Ir šiaip kažkaip vaikai užauga ir tokiais atvejais, kai vienas iš tėvų miręs ar paliko šeimą. Būna, auga ir vaikų namuose. Ir nieko, užauga ir tokie vaikai, tampa visaverčiais žmonėmis. Kitaip sakant, augintojai nebūtinai turi būti tik moteris su vyru. Jau ir dabar egzistuoja ir kiti auginimo modeliai, o homoseksualios šeimos tebūtų tik šio modelio papildymas, o ne šeimų griovimas. Ai tiesa, o su lesbietėmis viskas gerai? Su biseksualiomis moterimis irgi? Kai tik prasideda tokios clickbait'inės diskusijos, kažkodėl homoseksualumas aptarinėjamas daugiau iš vyriškos perspektyvos. Ar čia išeina kažkas tokio kaip A. Lukašenka kažkada pasakė: "Nu vyrai pyd*arai tai kažkokie nenormalūs. O su moterimis lesbietėmis tai čia atleistina - tiesiog vyrai kažkokie netikę šiais laikais". Dėl tokių siaurai mąstančių asmenų, kuriems netinka viskas ir bet kas, kas neatitinka jų įsitikinimų, greičiausiai kitos kosmoso civilizacijos su mumis ir nenori bendrauti, nes supranta, jog tokiu agresyviu ir pykčio kupinu mąstymu kai kurie žmonės Visatą paverstų vienu dideliu kosminiu šiukšlynu.