Parodė, kaip atrodys naujieji pėsčiųjų tiltai į Kauno Nemuno salą: 360 laipsnių panoraminė apžvalga ir net suformuoti amfiteatrai (Foto, Papildyta 2018 08 09)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2018-08-08 18:56
Įpač tie laiptai pritaikyti dviračių mylėtojams
AAA000 2018-08-08 20:05
gal padarys ivaziavimus. cia gi ne darbinis projektas, o tik vizualizacija kazkokia. mane kaip dviraciu megeja labiausiai uzknisa kai nebuna salia laiptu nors siauro takelio stumtis dvirati. kai nulipi. ir dar kokius nors debiliskus tureklus su visokiais kampais imontuoja. nors paskutiniais metai padetis gereja - taiso ir senas sankryzas - bortus pazemina. bet kaip pastebejau - cia labiau susije su invalidais vezimeliuose del europos sajungos reikalavimu. specialiai del dviratininku visgi dar nesistengia...
Vytax 2018-08-08 20:58
Kelinta jau čia Matijošaičio vizija? Kiek pamenu lygiai toks pats konkursas buvo organizuotas mokslo muziejui Nemuno saloje. Statybos jau vyksta? Toks pats konkursas vyko tiltui tarp Marvelės ir Vilijampolės. Statybos irgi tikriausiai vyksta? Toks pats konkursas organizuotas kongresų rūmams kitoje Nemuno pusėje. Statybos tikriausiai irgi vyksta? Ai, tiesa sugebėjo suorganizuoti D.G. stadiono statybos konkursą su keistomis konkurso sąlygomis ir kurį laimėjo neaiškūs turkai. Bet keisčiausia, kad stadionui statyti architektūrinio konkurso nereikia.
sub 2018-08-09 09:29
Tu apsimeti kvailiu ar visgi net nesi Kaunietis ir nieko nežinai. Bus šis tiltas, bus tiltas kažkur nuo Marvelės iki Vilijampoėls, bus Koncertų salė kitoje nemuno pusėje (deja ne kongresų rūmai, wtf?) ir kaip jau visi žinom futbolo stadiono pasiruošimo darbai jau prasidėjo. Beje laimėjo ne Vilniaus statybų kompanija su neaiškiauis triukais, o YIT rimti Turkų statytojai. Kiek viskas skaidru bus negaliu garantuot, bet skaidriau nei Vilniuje 20 metų statomas stadionas jau kainavęs 30 mln. Tad prašau neheitinam, kol darbai nepadaryti, o jie visgi vyksta.
amas 2018-08-09 14:08
Betkada kai konkursą laimi užsieniečiai, tai kažkoks nesuvokiamas gėris. Nes daug mažiau įmanoma, kad jie kažką žino apie visokius atkatus, kas yra žneklas, kad konkursai vykdomi.
Vytax 2018-08-09 16:55
Viskas lygiai taip pat su tuo stadionu. Kai tuščiom kišenėmis vykdomos statybos, tai ir gaunasi nacionaliniai stadionai.
salemas5 2018-08-10 00:26
As kaip 3d dizaineris likau traumuotas... Sudini seseliai, vietomis prasikenkiantys su realybe, zmones ant virsaus uzfotoshopinti atrodo kad ore skraido.. Ir kodel jie ten visi naudoja ta sudina skechUp. Jis tinka nebent pradedantiesiems mokintis 3d pagrindus ar kir nors vidiniam juodrastiniam rodymui o ne rodyti visam miestui vizijas. Naudotu koki 3ds maxa maja, bkenderi ar kokia kita 3d softa kuris bent jau kazkiek normaliau atvaizduotu, tai bent estetiskiau atrodytu. Nors nzn gal parastam zmogui ir uztenka tokiu sudinu vizualu, svarbu esme matos.
sub 2018-08-10 10:19
Visų pirma atsiprašau už klaidinimus, bet ne YIT, o Kayi Insaat statys. Kas įdomu, tai šios įmonės reigistravimu Turkijoje, kai tik pradėjo veiklą, užsiėmė viena Lietuvos teisininkų įmonė. Ši įmonė nemažai projektų turėjo. Visi laikraščiai rėkia, kad stadionas bus auksinis, tik pamiršta paminėti, kad jis bus pastatytas per kiek daugiau nei 2 metus, atitiks UEFA 4 kategorijos reikalavimus. Kai palygint su sostine turim 20 metų, 30 milijonų ir graiučius. Tai gal pakalbam apie šį stadioną 2020 meų vidurį. Nes tiek blogo dėmesio dar prieš statybas, gi čia kažkam interesai, o kažkam pavydas. Fakin heiteriai.
sub 2018-08-10 10:21
Šiaip visi darbai pateikti šiam konkursaui kažkaip prastai pateikti. Man tas taip pat užstrigo. Bet ar dėl blogo projekto darbų pateikimo ir pats tiltas bus blogas, dar per anksti spęsti. Tuo labiau, kad realus tiltas gali skirtis nuo laimėjusio darbo.