Kurios moterų ir vyrų kūnų dalys iš tikrųjų yra patraukliausios priešingai lyčiai? Nustebsite sužinoję, į ką žiūri vyrai  (1)

Mus traukia kūnai. Taip pasaulį surėdė gamta ir taip mes pratęsiame savo rūšies išlikimą. Tačiau ne visos kūno dalys traukia vienodai. Ar tikrai žinote, kurios moterų dalys yra patraukliausios vyrams, o kurios vyrų - moterims? Farmacijos bendrovė „Dr. Felix“ apklausė 3000 žmonių ir sužinojo tiesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rezultatus reikėtų vertinti su šiokiu tokiu skepticizmo grūdu. Visų pirma, tyrimas atliktas JAV - skirtingose pasaulio dalyse rezultatai būtų skirtingi. Antra, ne visi dalyviai atsakė nuoširdžiai - taip jau yra su tomis apklausomis. Tačiau galime susumuoti viską taip - 5 patraukliausios moterų kūnų dalys vyrams yra:

  • Veidas (46 %)
  • Užpakaliukas (18 %)
  • Plaukai (11 %)
  • Kojos (9 %)
  • Krūtys (8 %)

Iš tiesų, nors pasiskirstymas kiek ir stebina, nieko keisto, kad patraukliausiomis kūno dalimis laikomos tos, kuriomis lengva grožėtis viešai. Tai yra, tos, kurių drabužiai per daug nemaskuoja. Įdomu ir tai, kad vyrams senstant jiems vis labiau patinka gražūs veidai, o užpakalis svarbą praranda.

Na, o moterų apklausos rezultatai nustebins daugelį - veidas joms visai nesvarbus. Štai kaip atrodo patraukliausių vyrų kūnų dalių penketukas:

  • Krūtinė (24 %)
  • Plaukai (22 %)
  • Rankos (19 %)
  • Pilvo presas (13 %)
  • Žemieji pilvo raumenys – V forma (9 %)

Net 4 vietas penketuke užima raumenys. O dėl plaukų antroje vietoje plikiams nerimauti nereikėtų - beplaukė šukuosena taip pat patinka ne vienai merginai. Beje, vyresnėms moterims kur kas labiau patinka plaukai nei pilvo raumenys.

„Dr. Felix“ stengėsi pastebėti, ar nuo pajamų priklauso grožio suvokimas. Pasirodo, kad moterų veidas yra patraukliausia kūno dalis daugeliui vyrų nepriklausomai nuo jų pajamų. Tuo tarpu moterų požiūris nėra toks vienareikšmiškas - žemiausias pajamas gaunančioms moterims svarbiausios yra rankos, vidutines - krūtinė, dideles - pilvo presas. Vienos nori darbščių, o kitos - gražiai atrodančių paplūdimyje?

Iš tikrųjų, norai nėra tokie svarbūs kai kalbama apie patrauklumą. Žmonės yra linkę prie vienokių ar kitokių bruožų dažnai nepriklausomai nuo jų norų. Seksualumas yra nugludintas evoliucijos eigoje, todėl gerai, kad kai kurie patrauklūs bruožai yra ne įgimti, bet išugdomi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(16)
(10)

Komentarai (1)